Sylvia

Alla inlägg den 11 mars 2015

Av Sylvia - 11 mars 2015 17:41

Hej och hå...

Ligger i min fina, fina säng och sträcker ut mig! Helt plötsligt fick jag en stund över, händer sällan och när det händer tillbringar jag den inte i sängen. Det finns liksom alltid något att göra. Men jag är så trött och jag har en så fin säng ;)

Igår gick det i ett från morgon till kväll. Ibland känner jag mig som en ensamstående mamma (dock utan alla ekonomiska svårigheter som det skulle innebära)! Både Melvin och Oliver behövde läxhjälp, allt från matte och engelska årskurs tre till råplugg med extra uppgifter som dök upp inför SO-prov på torsdag årskurs 6. Mat skulle fixas och hunden skulle ut. Maten blev skit så ingen ville äta inklusive jag själv. Fick snabbt improvisera något annat till killarna. Jag fattar inte hur man ska göra nötfärs gott! Jag gjorde en risgryta som vi brukar tycka om men använde nötfärs istället för blandfärs och en färdig taco kryddmix utan tillsatt socker. Det smakade apa!!!

När barnen lagt sig (vissa får man tviiinga till att lägga sig) tryckte jag i mig en macka och gjorde en vv-muggkaka med lite jordgubbskvarg till. Sen stupade jag isäng....ingen kul dag!

Men livet är inte bara guld och gröna skogar!


Idag har jag uträttat lite ärenden, hämtar ut medicin på Apoteket, klippt Chillas klor i djuraffären, lämnat och lånat böcker till Melvin på biblioteket. Fått iväg Oliver på träning och packat simväska och lämnat till Melvin som fick följa med bästa kompisen Melker på badhuset. Nu ligger jag som sagt här i min säng. Borde dammsuga, borde tvätta och borde börja med maten...men magen värker och jag behöver bara fem minuter till!


Imorgon ska jag på inskrivning på lasarettet inför kommande operation. Mår dåligt redan nu över att behöva åka dit. Gillar inte Helsingborgs lasarett och har aldrig gjort. Förknippar det med elände och ångest trots att båda mina högt älskade killar är födda där. Är lite spänd för vad inskrivning innebär. De ska ta prover och ultraljud igen men varför ska det ta några timmar som det stod i kallelsen? Får väl packa matsäck med då antar jag!

Sorry för världens tråkigaste inlägg idag. Som ni hör är jag inte på topp.
Ska iallafall klippa mig imorgon eftermiddag och det är nice :)

Puss & kram

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards