Sylvia

Alla inlägg den 12 mars 2015

Av Sylvia - 12 mars 2015 19:48

Alltså...idag känns det mycket bättre! Tack för det pepp jag fick av er igår :)


Läkarbesöket imorse gick bra. Fick instruktioner inför måndag och sedan fick jag träffa läkaren som ska utföra operationen. Hon gjorde en ultraljudsundersökning och konstaterade att det ser ut som Endometrios. Hon undrade hur jag ställde mig till att ta bort den angripna äggledaren vilket hon rekommenderade och ja..vad ska jag säga? Just do it känner jag! Här blir det inte fler barn ändå. Så nu är det bara att infinna sig på måndag morgon.

Vårkänslorna bubblar lite varstans nu. I affärerna säljer man penséer och påskris, på gatorna i stan åker en och annan skateboardåkare och tonåringarna har redan börjat med sommargarderoben känns det som. Ja....till och med Oliver nämnde shorts tidigare i veckan!!

Jag hämtade min vårjacka på posten igår (beställde den för en månad sedan) och idag åkte den på. Trots den krispiga morgonen med frost på gräset så börjar man känna solens värmande strålar. Ljuvligt!



Jag har inte handlat mycket kläder på senaste tiden eftersom jag vill vänta tills jag nått mitt viktmål. Men något liiiite kan ju vara kul. Jag gick in på Style & Living efter jobb. De har både billigare och dyrare märken samt en del inredning. Jag hade sett en snygg blus på en skyltdocka i fönstret häromdagen så jag var nyfiken på priset. Blev glatt överraskad när den bara kostade 399:-. Så den köpte jag till mig själv som lite "operationspepp". Dessutom hade jag ett besök hos bästa frissan idag, Cecilia på Rakt Av. Klippte lite mer än vanligt vilket kändes väldigt skönt. Blev jättenöjd!

Nu myser jag med mina små "grabs". Oliver har haft sitt SO-prov och kände sig nöjd och Melvin kom hem med alla rätt på sitt engelska glosförhör och sken som solen. Han har tyckt engelska känts svårt men nu tror jag det har släppt. Helgen är snart här och idag tog jag blandfärs till lasagnen och alla åt bra. Alltså...idag har allt varit helt ok igen!

Kram & pöss

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards