Sylvia

Alla inlägg den 22 mars 2015

Av Sylvia - 22 mars 2015 17:15

...och jag missade hela festen!

Klockan sju i morse körde Jonas och Melvin till Landskrona för slutspel i vintercupen. Jag vinkade av dem sittandes i soffan med en kudde för magen (dämpar smärtan i magen när jag hostar) och en kopp te med ingefära och honung och önskade att jag kunnat följa med. Morgonen är värst! Innan värktabletterna börjat kicka in och hostan lagt sig. Har åkt på någon förkylning med nästäppa nu också. Kanske en bidragande orsak till att jag hostar och är så himla, himla trött? Lyckades somna om efter att de åkt och vaknade halv tio. Det behövde jag! Har inte sovit bra på flera nätter och på dagarna kan jag inte sova.

Melvin och Fortuna P05 vann sin första match mot Svalöv (4-1) och gick vidare till final mot Lödde och vann den också (3-1) och därmed hela vintercupen :)

Tjohooooo.....




GRATTIS FORTUNA FF P05!

Där kunde ju dagens fotbollspelande ha slutat men åh nej! HIF hade bjudit in till träningsmatch så Melvin fortsatte dit och Jonas kom hem, åt lunch och drog vidare till Olivers match hemma på KG mot Wormo. Vinst även där (7-1). Så jädrans gött!

Vilken fotbollshelg!! Totalt 5 matcher för Melvin och en för Oliver.


Jaha...och vad har jag gjort då? INGENTING! Tittat på TV, surfat på nätet, gått runt lite (måste röra på mig ju), avanserade lite och gick ut i trädgården för att få lite luft. Duschat och klätt på mig själv, fixar dock inte strumporna ännu. Framsteg! Alltså jag suger verkligen på att inte kunna röra mig fritt och inte kunna göra något. Jag hade så gärna varit med på fotbollen idag :(


Ha en skön söndagkväll nu och glöm för allt i världen inte att det är en superviktig match ikväll på TV (el Clasico)! Länge leve fotbollen ;)

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards