Sylvia

Alla inlägg under februari 2013

Av Sylvia - 28 februari 2013 17:58

Usch och fy vad jag mår dåligt. Lever på Ipren igen för att ta mig genom dagen. Min röst är mer eller mindre obefintlig! Som om inte det vore nog så har matchen vi skulle se i London flyttats fram och först såg det ut dom om vi inte ens skulle få pengarna tillbaka! Men tack vare Jonas engagemang och samtal till diverse klubbar i London, får vi nu pengarna tillbaka och har kunnat boka nya till en annan match. Nu ska vi se Queens Park Rangers-Sunderland. Även om killarna först blev jättebesvikna över att inte få se sitt Manchester United, så är de glada för att iallafall få uppleva engelsk fotboll live. Tack vare sin pappa! Puss till dig J...

Igår var jag och Jenny på Lilla bohagets kundkväll. Först gick jag en runda på stan och köpte ett litet startkit från Pür Minerals. Ett mineralsmink (från USA) som är bra för känslig hy och billigare än bare Minerals, i.d När Jenny kom åt vi middag på Haket innan vi gick till Lilla Bohaget. En trevlig kväll och såklart lite shopping! En liten kruka i form av en prinsesskrona och en ljuslykta köpte jag (man kan väl aldrig få för många ljuslyktor...eller?). Att man sedan fick en goodiebag med hem som för min del innehöll ytterligare en ljuslykta var inte alls dumt!

Ligger just nu på sofflocket och försöker kurera mig med te och honung. Melvin leker hos Vilgot och Oliver är på träning. 40 minuters vila till innan taxin rullar igen....

Kram

Av Sylvia - 26 februari 2013 19:41

Har ont i halsen igen och det känns som om en dunderförkylning är på G. Trött och hängig och ögonen svider. Fy vad ledsamt det är! Trodde det liksom räckte med halsfluss, influensa och bihålsinflammation de senaste två månaderna. Bihålsinflammationen tog ju "bara" tre veckor på sig att försvinna!

Jaja...så länge killarna håller sig friska hankar jag mig fram på Ipren. Denna veckan är det lite kuliga saker inplanerade. Jag ser fram emot en tjejkväll imorgon då Lilla Bogaget har kundkväll. Det blir en mysig eftermiddag och kväll med Jenny. På lördag är det middag hos kusinen och deras trevliga grannar.

London närmar sig med stormsteg. Killarna längtar så. Varje morgon räknar de fram hur många dagar det är kvar. Det ska verkligen bli kul att uppleva London genom killarnas ögon. Själv älskar jag London och tröttnar nog aldrig på att åka dit.

Idag var det slagsmål om middagen här hemma!! Raggmunk, knapperstekt bacon och lingonsylt. Enkelt och snabbt. Ett litet tips bara!

Ett annat litet tips.... på en 40-årspresent till mig.....en shih tzu flicka...





Av Sylvia - 25 februari 2013 20:21

Igår hade jag och Oliver några mysiga timmar tillsammans. Tro det eller ej men Oliver ville till IKEA för att köpa nya fönsterlampor och hylla till sitt rum. Kul att någon delar mitt intresse för inredning (ibland)!

Vi strosade runt i lugn och ro och kollade in alla olika rumsmiljöer. Oliver fick många idéer (både rimliga och orimliga) till hur han ville fixa sitt rum. Nu har han redan ett jättefint rum så det lär inte bli några större ingrepp än just de två nya lampor och hylla som var tänkt. Men vi hittade inget kul alls på IKEA. Det blev ett stopp på Mio möbler också. Där hittade vi en jättefin hylla och blev ännu mer inspirerade (jag vill ha ny sängram)! På fyndavdelningen hittade jag en barstol - 70% rea. Förstummad, läs fördummad, av det billiga priset slog jag till. Oliver var nöjd med sin hylla och jag med min barstol. Fönsterlampor hittade vi på Rusta, superläckra och billiga. Så körde vi hem.....

Hyllan kommer att bli kanon (NÄR...den kommer upp) på Olivers rum och lamporna blev väldigt bra. MEN barstolen var för HÖG! Precis då ringer min "räddare i nöden" på dörren. Jimmie....som tog med sig stolen till sitt jobb idag och sågade av benen de 14 cm som jag önskade. Titta så fint det blev.....tusen tack Jimmie.

Ps. Om någon ska handla på Mio så har vi en extra kupong som ger er melodifestival-CDskivan gratis om man handlar för 500 kr. Säg till om ni vill ha kupongen.

Av Sylvia - 24 februari 2013 10:27

...bilder från gårdagen!
Tänk att man skulle få ett sådant fint mottagande....med mitt namn överallt!!

Av Sylvia - 23 februari 2013 19:26

Direktrapportering från Malmö Arena och fjärde deltävlingen. Vilken fin arena. Fullt ös redan och publiken fylls på med jämn ström. Uppvärmningen av publiken har börjat. Det är mycket glitter, blinkande ljusstavar och fjäderboas. Stämningen är på topp. Värt att prova, speciellt för er med barn som gillar mello! Här råder feststämning.

Vi sprang på Alcazar, de ska vara med i pausunderhållningen. Jag knuffade fram Melvin (Olli och J var på annat håll)! Jag spanar för fullt efter Danny....åh Danny!


Av Sylvia - 23 februari 2013 17:32

Efter tre mysiga lördagar med mello hos goda vänner bär det nu av till Malmö. Ikväll ser vi melodifestivalen live i Malmö arena hela familjen. Barnen är uppspelta och jätte glada. Det är väldigt fnissigt och högljutt bak i bilen. Jonas såg genrepet igår och sa att bidragen var över förväntan. Jag hoppas innerligt att jag springer på Danny i kulisserna. Det mina vänner....då hade kvällen blivit över förväntan!!

Av Sylvia - 23 februari 2013 12:07

Känns som en bra lördag idag. Barnen är uppspelta och glada. Jonas och jag har precis gått en pw-runda längs stranden. Melvin är och tränar fotboll och Oliver spelar Xbox.

Jag har sakta men säkert börjat träna igen efter influensa och bihålorna! Tungt och det krävs mycket pepp! Melvin tycker det är kul att se mig träna och peppade mig rejält på crosstrainern i torsdags. "Kom igen nu mamma, det är bara två minuter kvar", "Är du trött mamma?", "Är det jobbigt mamma?" osv! Lite flams och trams blev det också, som ni ser på bilderna. Men 20 min allvar var det först!

Hörs senare igen. Då blir det mellorapportering....

Av Sylvia - 22 februari 2013 19:32

Gottefredag! Har stekt pannkakor i stora lass, vanliga till Oliver och Melvin och lchf till mig.

Nu är det soffläge för mig, ensam i soffan med en godispåse full av choklad. Killarna myser på Olivers rum. Jonas är på mellogenrepet i Malmö med jobb och medbjudna kunder. Själv tittar jag på "Ullared" på TV!! Jisses vilket program....varför vill man gifta sig där?

Ha en go kväll!

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25 26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards