Sylvia

Alla inlägg den 18 februari 2013

Av Sylvia - 18 februari 2013 22:18

.....och så saknade. Min kusin Uffe i Stockholm har lagt ner ett fantastiskt arbete i att släktforska på min farmors sida. Ska bli spännande att läsa allt när han är helt klar. Här är en fin bild på farmor och farfar (från deras förlovningsdag ) som värmer mitt hjärta och samtidigt påminner mig hur mycket jag saknar dem. Farmor fick aldrig träffa Oliver och Melvin, vilket är en stor, stor sorg för mig. Farfar var svårt sjuk men fick träffa Oliver som bebis. Jag har bilden kvar på min näthinna, farfar sittandes i en fåtölj med Oliver i sin famn hemma hos mamma och pappa.

Fina farmor och farfar. Vad jag saknar er.

Av Sylvia - 18 februari 2013 20:27

Började dagen med sovmorgon, vissa längre än andra! Oliver kom i och för sig redan vid tre inatt pga sin onda mage. Jonas tog Olivers säng och vice versa. Jag och Oliver sov sedan till nio. Melvin vaknade strax efter tio.

Denna urhemska, vädermessigt, dag gjorde att vi alla har förblivit mossiga i huvudet. När vi gick upp snöade det, sen övergick det till snöblandat regn och lite senare igen till ösregn. Melker har varit här och lekt med Melvin. Jag och Oliver har slöat vid TV/dator. Dåligt samvete får man när man inte gör mer än så en hel dag! Men å andra sidan är vardagen när skola/jobb rullar på stressig så det räcker och blir över.

Jag har faktiskt varit lite pedagogisk idag och besökt vårt bibliotek. Har lånat olika böcker om rymden och om hur livet en gång uppstod! Djupa existensiella frågor ska nu besvaras.
Men Melvin försvann till sitt andra hem (Melkers) och Oliver såg då sin chans till att se någon cool film. Så nu sitter han och Jonas och kollar in Terminator. Och låneböckerna ligger orörda ikväll....antar jag!

Igår hade vi ju ett efterlängtat besök av min lillebror och hans goa pågar, Alvin och Elias. Vi proppade Lalles bil full av alla leksaker som vi inte längre behövde här. Nästan allt fick plats. Alvin var jätteglad! Skönt att bli av med det och kul att veta att alla fina leksaker kommer till nytta. Härligt att se Elias pigg och frisk igen.



Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25 26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards