Sylvia

Alla inlägg den 21 februari 2013

Av Sylvia - 21 februari 2013 19:56

Oj vad mycket som väntade mig på jobb idag! Man lär inte bli sysslolös på denna arbetsplatsen, och det är ju bra!

Farmor och farfar passade killarna hemma hos oss idag. Melvin har varit på sportlovsfotboll med sitt lag. Oliver har myst med farmor som bakade äggakaka till lunch. Till imorgon har han beställt våfflor!

När jag kom hem hade jag sådant sug efter att få gå ut en runda i solen. Melvin blev också sugen och ville cykla till stranden. Åh vad jag längtar efter lata dagar på stranden. Jag var först tvungen att köra Oliver till träningen klockan fem. Tyvärr började solen gå ner då. Jag och Melvin tog oss till stranden ändå och plockade lite snäckor och stenar (jag i mina torgvantar). Men oj vad kallt det var. Jag höll på att frysa fingertopparna av mig. Mina varma vantar ligger kvar på jobb! Efter 30 minuter var vi båda väldigt nöjda och väldigt kalla.

Hämtade Oliver på KG (=konstgräsplanen) halv sju. Han frös om tårna den stackaren och vrålade i duschen när de började tina upp! Nu ligger han i soffan med filt och värmekudden! Det var ett bra köp den där kudden, många användningsområden.

Snart helg igen och ett snäpp närmare våren!





Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25 26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards