Sylvia

Alla inlägg den 14 februari 2013

Av Sylvia - 14 februari 2013 20:58

Enligt Oliver är det inte alla hjärtans dag idag, för hela familjen inte är samlad. Ändå vill han mysa med pannkakor framför tv:n, så det är precis vad vi nu gjort.

Melvin har varit frisk länge trots att vi haft influensa här hemma och många i hans klass har varit sjuka. Men nu har han fått hemsk hosta som skorrar i det lilla bröstet och gör ont. Hängig och ledsen var han imorse och det kändes som om det skulle bli "hans tur" nu! Tack och lov kom farfar och vabbade. Melvin har trots allt varit ok idag och byggt koja med alla stolar och filtar han kunde hitta så sjuk är han inte. Krasslig men inte sjuk och vi hoppas att det inte blir värre. Han följde med farfar hem ikväll så han får en dag till att repa sig på imorgon.

Jonas är på någon tillställning/möte med jobb så det är bara jag och Oliver in da house! Dessutom har Oliver tränat fotboll så det blev inte mycket tid för mys nu när läxläsning och middag är avklarade. Känns verkligen inte som om det är alla hjärtans dag!

Jag hade klipptid efter jobb idag och han springa på stan en stund först. Hatar att köpa byxor men kände att det kunde vara kul med ett par nya jeans nu när jag lyckats bli av med 4 kg. Hittade ett par på rean och unnade mig därför en tröja också. En mjukiströja med änglavingar på ryggen! Det blev en liten väska också i ett märke som jag tycker jättemycket om. Svenska Ulrika, roliga och prisvärda väskor och plånböcker. Den fick bli min lilla alla hjärtans dag present till mig själv!

Happy Valentines Day to you all!

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25 26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards