Sylvia

Alla inlägg den 16 februari 2013

Av Sylvia - 16 februari 2013 14:34

En skön lördag så här långt. Förutom att Zimba väkte oss strax efter sju så fick vi en lugn start på dagen. Melvin fick hoppa över fotbollen idag eftersom han hostar och är lite snuvig. Jonas körde sitt träningspass och jag tog ett pass med dammsugaren...haha!


Körde en sväng till stan och inhandlade ett par ljusstakar som jag ångrade att jag inte köpte i torsdags när jag var i den nya butiken i Magnus Stenbocksgallerian. De hade fått in en jättesöt klocka igår som jag inte kunde låta bli att köpa. Det blev även en gåbortpresent till ikväll. De säljer bland annat jättesöta servetter för 5 kr just nu. Nille - värt ett litet besök tycker jag! Kommer ni ihåg att jag köpte jeans härom dagen. Är verkligen supernöjd. De är nog de skönaste jeansen jag äger för tillfället. De finns på Flash och modellen jag köpte heter Kelly, 250 kr på rea.


Lugn eftermiddag med lite inredningspyssel - jag kan ha det sämre! Lite eftermiddagsfika med barnen och Melker och nu stack Oliver och Jonas iväg på fotbollsträning. Jag ska ta en djupdykning i garderoben inför ikväll, men jeansen behåller jag på minsann, tror det blir min zebrablus med ett vitt linne under till jeansen.


Ikväll blir det Mellomys hos familjen Thorsson och det lär bli drinkprovning också, det ser jag fram emot! Hur fungerar det hemma hos er vad det gäller vem som ska köra när ni är bortbjudna? Här är det alltid jag som kör och det är ju helkorkat! Förra helgen var vi hemma hos Lilja och då körde jag som vanligt eftersom det delvis var kallt och mörkt. Och som en viss J säger.... men du dricker ju bara ett halvt glas vin! Men idag vill jag verkligen vara med på drinkprovningen och då.....ja då får vi cykla! Funderde ett tag på att ta taxi även om det rör sig om 600-700 m, i ren protest. Nä...nu är det slut på att vara snäll så hädanefter blir det varannan gång som gäller!


"Snälla flickor kommer till himlen, vi andra kommer hur långt som helst!" Ett ordspråk jag ska ta till mig.....


SKÅL!!!!   


    

  





Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25 26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards