Sylvia

Direktlänk till inlägg 14 januari 2018

En helg med mina fina!

Av Sylvia - 14 januari 2018 14:46


Hej där...

Har precis kommit hem från två promenader på raken!

Först en halvtimmes promenad med den ludna som med sina små ben faktiskt kan komma upp i ett bra tempo MEN som måste stanna var tionde meter!! Lämnade av Chilla och fortsatte min promenad i min takt.


Så jäkla skönt och jag trodde inte att jag skulle orka hålla det tempot jag gjorde hela vägen. Bra musik i öronen och många, många tankar i huvudet!

RENSA RENSA



Människors okunskap, självupptagenhet och taktlöshet kan göra ont. En hel del besvikelse har sköljt över mig ett tag nu och enda sättet att få bort det är att ge det en analysering och sen släppa det.

SLÄPP DET!!

Mina kinder är illröda och tröjan är helt svettig. Bra...all osund energi har svettats ut. En powerwalk på sex härliga kilometer är väl helt ok :)

Igår var jag och Melvin i Billesholm på Lilla Skånecupen hela dagen. Vi körde hemifrån halv tolv och kom hem sju timmar senare.


Killarna var superduktiga och blev etta i sin grupp. 12 mål gjorda, 0 insläppta.

Melvin fick sen en tackling som tog mer illa än det var tänkt och han flög rakt in i ribbstolarna och fastnade med sin arm. Längesedan jag sett honom så ledsen. Det tog så mycket kraft att tvinga mig att stå kvar på läktarplats tills matchen var slut innan jag kunde springa ner och krama honom. Jag fattade inte att det var armen utan trodde det var bröstet och var livrädd för att han inte kunde andas riktigt. Kunde inte koncentrera mig på matchen utan tittade på Melvin hela tiden.

Shit....jag försöker vara cool i alla sådana lägen och det är ofta killarna har linkat av utan att jag brytt mig nämnvärt, men detta tog på mig innan jag fick se att han var ok. De blev till slut en bronsmedalj för laget.

Jäkla ungar... :) Ni gör mig gråhårig!!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det kaffe och lite mys i soffan. Till kvällsmat hade jag tänkt göra fläskpannkaka vilket både killarna och jag tycker är jättegott. Vad ska ni ha för gott till middag idag?


Kram
S

 
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Sylvia - 8 maj 2020 12:18


  Välkomna att kika in hos mig HÄR på www.sylviabloggen2.wordpress.com   KRAM  ...

Av Sylvia - 31 oktober 2018 10:40

  Hej fina...   Klicka HÄR så kan ni följa mina senaste inlägg på sylviabloggen.wordpress.com       Välkomna!Kram S ...

Av Sylvia - 29 oktober 2018 18:15

  Hej där...   Nästa år, 2019 är det minsann hela 10 år sedan jag började blogga!     Jag har varit trogen bloggplatsen i alla dessa år även om jag flera gånger tänkt att det kanske är dags att byta portal.   Ska 2019 bli året då ...

Av Sylvia - 25 oktober 2018 21:24

Hej fina... Torsdagkvällen är kommen och arbetsveckan är snart slut. Oliver har varit både i Ängelholm och i Jönköping med skolan denna veckan. Utflykten till Jönköping berättade unge herr Olsson om hyfsat sent i tisdagskväll. Det innebar att de skul...

Av Sylvia - 23 oktober 2018 19:27

Hej där...Nu är hösten här med besked. Idag vaknade vi upp till en mörk, regnig och ruskig dag och vindar med stormstyrka.Just idag skulle Oliver ta tåget till UpZone i Ängelholms hembygdspark (med skolan) för att prova deras höghöjdsbana uppe bland ...

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards