Sylvia

Alla inlägg den 9 september 2016

Av Sylvia - 9 september 2016 20:44


Hej där...

Det har varit tufft några dagar därav min tystnad.

Att lägga sitt livspussel är allt annat än enkelt. Det är stundtals jobbig för alla människor. Sen har vi alla olika förutsättningar som spelar in såklart!



Jag är väldigt tacksam för att ha kunnat köpa mig en fin bostadsrätt, fylla den med möbler och inredning. Jag vet att det är låååångt ifrån alla som har de förutsättningarna. Jag är också lyckligt lottad som har två underbara barn som är friska och har en massa fina kompisar runt om sig. Jag har också ett jobb som jag värdesätter oerhört mycket.

Ni hör...jag har verkligen mycket att vara tacksam för.


Jag försöker tänka på alla dessa positiva saker varje gång jag kommer till de stunder då pusselbitarna tycks vara omöjliga att få ihop. Att helt lägga om sitt liv är inte enkelt. Det handlar ju inte bara om mig. Alla personer i min närhet eller i periferin är ju också delar av mitt liv. Vi ska få det att fungera tillsammans. Vi är alla en liten pusselbit i någons liv.

Det är så himla lätt att trycka undan jobbiga känslor och tankar. Jag gör gärna det. Jag tänker att jag måste vidare, jag måste orka, jag måste vara positiv, jag måste vara glad....jag måste en himla massa saker.

Nu har kroppen tydligt sagt till igen. Eller själen...men det är kroppen som agerar! Läskigt. Jag blev rädd. Det är dags att lyssna.

Det är dags att ta en dag i taget.

Så där är jag nu...



Det är F R E D A G!

Jag kan äntligen krama om mina fina igen.

Och...kan ni tänka er ett bättre sätt att inleda helgen på...än med en fotbollsmatch :)



Melle och P05 mötte Häljarp P04 i Häljarp. Det var ingen enkel match och ingen självklar vinst men vinst blev det och krigade gjorde dem.


Trevlig fredag!

Kram
S

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards