Sylvia

Alla inlägg den 13 september 2016

Av Sylvia - 13 september 2016 22:25


Go'natt....

En tisdag i lugnt tempo!

Det fanns inga barn hemma när jag kom hem. Så jag satte på en kopp kaffe och medan kaffekokaren gjorde sitt jobb hoppade jag ur dagens jobboutfit och drog på mig en bikini-topp och ett par shorts.

Jag tänkte först ta mig ner till stranden men av bekvämlighetsskäl lät jag bli och sjönk ner i en stol på balkongen.




27 grader varmt idag!

Betydligt varmare på balkongen kan jag intyga.

Det är helt sjukt även om jag njuter!

När jag gick från jobb till stationen noterade jag att flertalet turister besökte staden idag (kanske något kryssningsfartyg) och när jag passerade Mariatorgets uteserveringar där ännu fler turister satt och samtalade kändes det som om jag var utomlands. Lukten från restaurangerna, högsommarvärmen och det icke-svenska språket höjde känslan flerfaldigt. Härligt att få känna den känslan i sin egen hemstad. Det är lite svårt att ta in att vi snart är halvvägs in i september.



Barnen har nog lite sommarlovsfeeling fortfarande. Melvin stannade och åt hos en kompis ikväll och Oliver har hängt ute med sitt gäng. Jag låter killarna få njuta av sitt utehäng med vännerna för tids nog kommer de få vara hemma, inomhus med mig när höststormarna viner runt knuten.

Höststorm - känns avlägset...


Lite idoltittande ikväll med Olli och en kvällspromenad i bara shorts och T-shirt (18 grader och vindstilla!!) med Chilla.

En vilodag dag idag alltså.

Nu släcker jag här...

Natti natti
S

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards