Sylvia

Direktlänk till inlägg 23 april 2014

Grönt är skönt!

Av Sylvia - 23 april 2014 17:37

Sitter just nu i min myshörna och dricker en kopp cappuccino och lyssnar på Melvin, Vilgot och Melker när de diskuterar upplägget i sina världar på minecraft. Sött! De har precis kommit in från trädgården där de sparkat fotboll. Tack "någon där uppe" för att fönsterna fortfarande är hela! Jag har planterat blommor och plockat undan påsken. Nu har lite gröna växter fått ersätta påskriset inne och en vit hortensia har fått ersätta de utblommade påsklökarna ute. Allt är så krispigt grönt ute nu. Jag älskar sommaren men våren är fantastisk! Jag undrar bara hur våra häckplantor mår. Tredje våren nu och de ser inte ut att bli så gröna. Gödsel och vatten är vårt sista hopp.


Här i favoritfotöljen sitter jag ofta och bloggar till er! Killarna är numera så stora att de tar upp sofforna på kvällarna så då är detta min plats.


Chilla fick sin 1-årsvaccination igår och idag klippte Nina i djuraffären på Råå hennes klor. Tuffa tider! Chilla grät (småylade) sig igenom hela proceduren även om hon fann sig i situationen. När det var klart så fick hon sitt favoritben som hon bara får när vi klippt klorna var fjärde vecka. Med det benet ligger hon sen och gnagare på i flera timmar!


Oliver ska på tjejkalas på fredag och jag har fått shoppa tjejssaker! Lycka!
Tänker inte avslöja vad än, men när jag letade efter något kul till henne, hittade jag nya nagellack till mig själv från Depend.


Underbara pastellfärger som får mig att tänka på sorbetglass! Dessutom blir lacket alldeles frostigt på naglarna när det torkar. Mina stackars naglar håller fortfarande på att återhämta sig efter perioden med shellac (som inte var shellac). Jag behöver ett nagellack som skyddar och förstärker nageln så de inte går sönder hela tiden. Men jag hatar att sitta och vänta på att nagellack ska torka därför blir det sällan att jag målar naglarna. Detta nagellack torkade jättesnabbt så det blir nog flitigt använt! Ett litet vårtips :)

Har mått dåligt idag med och kollade blodtrycket när jag kom hem. Har ju problem med högt blodtryck och tar medicin för detta. Det är högt igen och det är väl inte så bra. Får se om det lugnar sig annars blir det ett besök hos läkaren. Har varken tid eller lust för det.

Ha en fin onsdag kära ni!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sylvia - 8 maj 2020 12:18


  Välkomna att kika in hos mig HÄR på www.sylviabloggen2.wordpress.com   KRAM  ...

Av Sylvia - 31 oktober 2018 10:40

  Hej fina...   Klicka HÄR så kan ni följa mina senaste inlägg på sylviabloggen.wordpress.com       Välkomna!Kram S ...

Av Sylvia - 29 oktober 2018 18:15

  Hej där...   Nästa år, 2019 är det minsann hela 10 år sedan jag började blogga!     Jag har varit trogen bloggplatsen i alla dessa år även om jag flera gånger tänkt att det kanske är dags att byta portal.   Ska 2019 bli året då ...

Av Sylvia - 25 oktober 2018 21:24

Hej fina... Torsdagkvällen är kommen och arbetsveckan är snart slut. Oliver har varit både i Ängelholm och i Jönköping med skolan denna veckan. Utflykten till Jönköping berättade unge herr Olsson om hyfsat sent i tisdagskväll. Det innebar att de skul...

Av Sylvia - 23 oktober 2018 19:27

Hej där...Nu är hösten här med besked. Idag vaknade vi upp till en mörk, regnig och ruskig dag och vindar med stormstyrka.Just idag skulle Oliver ta tåget till UpZone i Ängelholms hembygdspark (med skolan) för att prova deras höghöjdsbana uppe bland ...

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards