Sylvia

Alla inlägg den 4 april 2014

Av Sylvia - 4 april 2014 18:18

Kära, kära ni...i februari hade jag flest unika läsare sen jag började blogga. I mars blev det nytt rekord! Så himla kul och jag blir så himla glad!


Det var en spännande morgon och förmiddag på jobb idag då vi hade ett inspelningsteam på kontoret. De filmade en av våra mäklare tillsammans med ett amerikanskt par som ska flytta hit till Sverige och letar bostad. Detta ska bli en del av ett amerikanskt TV-program. Superhäftigt!


Efter jobb körde jag snabbt ut till IKEA och köpte trädgårdsmöblemanget jag visade er igår. Passade på att köpa två buntar tulpaner för samma pris som en kostar på många andra ställen! Gula och orange blev det denna gången. Kan ju inte alltid köpa rosa!


Monterade bordet, om man nu kan kalla det montering att skruva i en skruv?! Och ställde upp bord och stolar på sin plats. Tyvärr är det ju för kallt annars hade jag ju gärna suttit där och druckit en kopp kaffe. Ska hitta två fina kuddar till stolarna också är det tänkt.




Ett nytt nummer av Sköna hem låg i brevlådan till mig idag. Så passande! Det blev kaffe och inspirationsbläddrande i den inne i värmen istället.

Kolla in gungan med alla kuddar! Vem hade inte velat ligga där och gunga en skön sommardag?

Imorgon är det Bomässa på Helsingborgs Arena. Den började faktiskt redan idag, men jag och Jonas ska gå dit imorgon. Lär väl få lite mer idéer och tips av det besöket. Härligt!

Oj, vilket ställe! Om man bortser från utsikten så skulle ju min bänkhörna i trädgården kunna se ut så här med en massa kuddar!

Detta fat skulle jag vilja ha!

Ta hand om er och ha en skön fredag....

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards