Sylvia

Alla inlägg den 13 april 2015

Av Sylvia - 13 april 2015 21:42

Go'kväll!

Måndag och veckans första dag är avklarad. Imorse när klockan ringde trodde jag att jag skulle dö lååångsamt av trötthet. Mådde så himla illa av penicillinet också. Hela förmiddagen kände jag mig yr och trött. Det tog en halv dag att få igång i kroppen. Tur att vi börjar veckan med måndagsmöte och frulle.


I förmiddags fick jag ett trevligt sms från DHL att min klocka från Baldershage låg på posten och väntade på mig.


Titta så fin :)


Nu ska vi bara vänja oss vid att titta på den väggen :)


...och en sådan här trevlig lapp och godispåse fick man som tack för beställningen. Så nice tycker jag!

Förra måndagen var jag inte och vägde mig eftersom det var annandag påsk. Så idag var det två veckor sedan vägning. Jag känner mig svullen och öm i magen vilket gör att jag inte känner mig särskilt smal. Har fortfarande inte provat vanliga byxor Sedan operationen, men tänker nog göra det imorgon.

I påsk slank det ju ner en del onyttigheter då jag tog mig några dagar fritt från pp-räkningen. I helgen som gick åt jag gott både i fredags och i lördags men jag försökte hålla mig inom ramen för mina poäng. Det var allt lite nervöst att ställa sig på vågen på vv-mötet, men det gick bra. Jag hade trots allt inte gått upp utan ner -0,7 kg. Supernöjd! Nu har jag gått ner 9,2 kg och fick min tredje stjärna.


Nu ska denna trötta själ gå till sängs.

Godnatt!

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards