Sylvia

Alla inlägg den 2 april 2015

Av Sylvia - 2 april 2015 18:19

Hoppas ni är långlediga nu och kan njuta av påsken.


Här hos oss har det inte hänt så mycket. Pappa kom med bullar till lunch. Jag hade inte hjärta att sätta honom i arbete med att putsa fönstren som tanken först var. Vi fikade och pratade istället :)


Den här lilla donnan fyller 2 år idag och bättre present än att pappa kom kan hon inte få!

Jag körde till Hemköp och handlade godis till alla påskäggen. Hu...vad mycket godis och oj...vad jag vill smaka! Har inte bestämt mig än för om jag ska strunta i räknandet över påsk. Man kan ju faktiskt unna sig ibland om man återgår till ordningen direkt igen. Hm...vi får se!



Detta halsband köpte jag igår! Ni som följt mig vet att jag skrev om fjärilar och dess symboliska betydelse när mamma gick bort i augusti förra året (åtta månader sedan imorgon). Carolina Gynning designar vackra fjärilssmycken och jag har länge tänkt att jag skulle köpa mig ett. Så nu blev det äntligen av.


Så har det äntligen blivit dags för att sätta blommor i min fina Klong vas Äng. Gula tulpaner, vita ranunkler och gröna kvistar som luktar lite starkt (vet inte vad de heter). Dessa kvistar fanns i den fina buketten jag fick av kollegorna och får leva vidare över påsk.


Så himla nöjd och glad över att jag köpte vasen. Så mycket användning jag kommer att ha av den. Kombinationerna är oändliga och det är enkelt att skapa sig en lite proffsigare blomstergrupp utan att ha floristutbildning :)


Ha nu en riktigt fin skärtorsdag!

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards