Sylvia

Alla inlägg den 9 februari 2015

Av Sylvia - 9 februari 2015 21:53

Med Viktväktarna får man hjälp att redan vid invägning sätta två delmål. Detta delvis för att hålla motivationen uppe. Första delmålet är när man gått ner 5% av sin tänkta viktminskning och del två är 10% av det samma. På kvällens vägning visade vågen -0,8 kg. För mig innebär det att jag gått ner 4,6 kg sedan jag började 5/1 och därmed har jag passerat mitt första delmål (5%=4 kg).
Hurra för mig!


Det närmar sig sängleverans. Under sportlovsveckan ska vår nya säng vara klar för leverans vilket betyder att det är hög tid att börja tänka på hur det kommer att påverka vårt sovrum. Vår gamla säng ska monteras ner och transporteras bort. Jag hoppas att vår tavellist ovanför sängen ska passa till den nya sänggaveln.

Jag har spanat runt på nätet efter nya sängbord men kan bara konstatera att de ser ut mer eller mindre som de vi har idag. Men våra är i furu och jag vill ha vita. Funderar därför på att ge dem vi har en chans att hänga med ett tag till genom lite färg och nya knopphandtag.


Googlade på dörrknoppar och jisses vad jag blev förvånad över vilket utbud det finns. Jag skulle vilja börja samla på dörrknoppar!!


Så himla kul! Hur ska man kunna välja?

Jag vill få den rätta känslan med vårt sovrum och vill att vår säng ska se ut som de gör i skyltfönsterna med en massa fina kuddar, fluffiga täcken, snygga plädar and so on. Hade gärna bytt ut våra IKEA bokhyllor mot vitrinskåp och någon snygg skänk också. Hm..det ena drar med det andra, så är det ju alltid.

Lite inspo bilder...




På tal om sängar så ska jag gå och lägga mig nu!

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards