Sylvia

Direktlänk till inlägg 14 maj 2018

Projekt uteplats i slutfasen!

Av Sylvia - 14 maj 2018 20:10


Hej där...

Min tanke var att visa er hur det blev på min uteplats igår men när söndagskvällen kom var jag helt färdig!

Vaknade imorse med träningsvärk i hela kroppen och ett huvud som bultade. Har känt mig helt väck idag men det kan ju bero på den tryckande värmen också (som jag i och för sig inte vill klaga på).

Men så bra allt blev igår...

  




Jag vaknade redan kl 6 igår full av förväntan och lite av oro för vad jag hade satt igång!

  



Men kl 10 kom lastbilen med 2 ton sjösten och då fanns det ingen återvändo. Som tur var kom pappa ner och hjälpte mig. Jag vägrat be om hjälp för jag inte vill han ska skada sin rygg...men han hade läst här på bloggen om vad jag hade på G och kom ner och läxade upp mig. Min fina lilla pappa!


Först och främst skulle 15 kvm fiberduk klippas i bitar och pusslas ihop. Därefter började vi skyffla sten på skottkärran för att sedan skyffla av den igen på rätt ställe. Första lagret kom på plats på ett par timmar. Sen kom den underbara pizzakillen för att se hur det gick för mig. Han tog skottkärran från pappa och började skyffla. Nu när vi var tre orkade vi lyfta upp skottkärran på muren och tippa av stenen vilket såklart blev mycket effektivare.

Vid ettiden var vi klara! Jag inser att jag förmodligen inte orkat göra detta ensamt och isåfall hade det tagit minst hela dagen.


Jag hann till och med ner på stranden en liten stund fast jag hade inte riktigt ro i kroppen av att njuta så jag åkte hem igen..

Ytterligare några timmar gick åt att pilla in fiberduken längs kanterna, planterade blommor i krukorna och trä på parasolltyget som jag tvättat.


Jag ska piffa lite till men ska först få hit en zinkbalja från huset. I den tänkte jag ha vattenväxter. Ska också leta efter någon fin solcellslampa för en billig peng som kan lysa upp lite.

Är ni beredda på FöRE och EFTER bild nu....

  


Så nöjd!

Det har varit värt allt slit och varit möjligt tack vare min envishet, pappa, Ingrid, Anders och pizzakillen som jag inte ens har namnet på.


  

Kram
S

 
 
Ingen bild

Falkenberg

15 maj 2018 06:06

Så fint du har fått det...Grymt bra jobbat o fixat!

Sylvia

15 maj 2018 08:04

Tack :) Är nöjd efter många timmars slit! Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sylvia - 8 maj 2020 12:18


  Välkomna att kika in hos mig HÄR på www.sylviabloggen2.wordpress.com   KRAM  ...

Av Sylvia - 31 oktober 2018 10:40

  Hej fina...   Klicka HÄR så kan ni följa mina senaste inlägg på sylviabloggen.wordpress.com       Välkomna!Kram S ...

Av Sylvia - 29 oktober 2018 18:15

  Hej där...   Nästa år, 2019 är det minsann hela 10 år sedan jag började blogga!     Jag har varit trogen bloggplatsen i alla dessa år även om jag flera gånger tänkt att det kanske är dags att byta portal.   Ska 2019 bli året då ...

Av Sylvia - 25 oktober 2018 21:24

Hej fina... Torsdagkvällen är kommen och arbetsveckan är snart slut. Oliver har varit både i Ängelholm och i Jönköping med skolan denna veckan. Utflykten till Jönköping berättade unge herr Olsson om hyfsat sent i tisdagskväll. Det innebar att de skul...

Av Sylvia - 23 oktober 2018 19:27

Hej där...Nu är hösten här med besked. Idag vaknade vi upp till en mörk, regnig och ruskig dag och vindar med stormstyrka.Just idag skulle Oliver ta tåget till UpZone i Ängelholms hembygdspark (med skolan) för att prova deras höghöjdsbana uppe bland ...

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards