Sylvia

Alla inlägg den 14 september 2013

Av Sylvia - 14 september 2013 23:24

Så annorlunda allt luktar när hösten närmar sig. Allt är så himla fuktigt och blött på morgonen och kvällen. Tacka vet jag gummistövlar på mina och Chillas tidiga och sena rundor. Men solen har inte gett upp utan även idag har den gett oss en underbar dag. Vindstilla med hög och härligt luft.

Som alltid har det varit fotbollsmatcher för våra killar. Jonas som var på kräftskiva igår föredrog att cykla...med Oliver till Örby där hans lag mötte Landora och vann med 7-3. Jag och Melvin körde till Häljarp där hans lag vann med 6-2. Så en glädjes dag i fotbollensvärld.

Melvin P05 som möter året äldre Häljarp.

Oliver och P02

Efter en ganska turbulent vecka med många nya saker i skolan för killarna och oss att planera in, och en mindre skön fredag, valde jag att lämna hemmet ett tag!

Känner mig inte på topp med en gammal seg förkylning och värk i nacke och axlar. Behövde få komma ifrån lite. Så lördagseftermiddagen spenderade jag på Väla. Jag började med att göra shellacbehandling av mina naglar på en nagelsalong. Förutom att bli halvt rånad (onödigt dyrt) och få två nagelband sönderklippta, så blev naglarna jättefina! Men dit går jag inte igen. Köpte present till mamma och ett par byxor och ett par billiga gummistövlar till mig. Behöver ett par på jobb då det blir lite meckigt att asa ett par gummistövlar fram och tillbaka var och varannan dag. Utöver detta så var det skönt att bara strosa runt i lugn och ro. Stannade var jag ville och tittade i vilken affär jag ville. Drömde mig runt i Chili's källarlokal där jag såg en soffa som jag mer än gärna tagit med hem. Jag blir alltid likadan på hösten. Jag vill boa in mig och mysa till det inomhus efter all utomhustid under sommaren. Just nu skulle jag vilja möblera om, riva en vägg och resa en annan! Jonas suckar...!

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26
27
28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards