Sylvia

Alla inlägg den 14 januari 2013

Av Sylvia - 14 januari 2013 16:43

Det är kanske inte helt konstigt att man drömmer om värme, sol och bad, tunna sommarklänningar och resor? Idag har det varit så mörkt och så rått. Man vill inte gå utanför dörren. För att inte tala om hur trötta vi är, hela familjen Olsson. Att gå ur den varma sängen när den mörka natten inte ens vill ljusna är iallafall inte jag skapt för!

Igår var Melvin på barnkalas på Tropikariet och kom hem därifrån helnöjd. Han hade fått hålla i en orm....jörk!! Jag hatar ormar eller rättare sagt, jag har djup fobi för ormar och kan inte ens se dem på TV. Modigt av Melvin!

Igår blev min pappa också lite firad, i efterskott, då han löste ut sin farsdagpresent. Det var nämligen att få se fotboll på O'learys i sällskap av Jonas, min lillebror och Oliver. Han bjöds på hamburgartallrik, öl och ett fullsatt O'learys. Dessutom vinst för favoritlaget Manchester United mot Liverpool. Inte så illa!

Jag har lagt upp en del länkar till andras bloggar som jag följer. Bland annat så tycker jag väldigt mycket om att följa Pernilla Wahlgrens vardag. Jag tycker hon verkar vara en vanlig go tjej. Dessutom designar hon väldigt söta klänningar. Jag har blivit fullkomligt förälskad i en som inte ens kommit ut till försäljning än. När den gör det så ska jag beställa direkt. Den ska jag ha på min födelsedag.... barfota i sanden!

Måndag idag men vis av erfarenhet så är det väldigt snart fredag igen!

Kram

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards