Sylvia

Direktlänk till inlägg 29 september 2013

Ännu en hysterisk dag!

Av Sylvia - 29 september 2013 21:57

Har somnat Melvin i hans nya säng och lyssnat på hans sovande andetag. Avslappnande och mysigt. Under tiden har Jonas och Oliver varit på Ica maxi och pantat flaskor och burkar som Oliver och lagkompisen Fredrik samlat ihop! Det har varit en hysterisk dag idag också och jag kan inte låta bli att undra varför man pressar sig så?

Dagen inleddes med ett sammandrag på KG i Rydebäck med Melvins P05 mot ÄFF, Brunnby och Hittarp. Fikaförsäljning i vårt fina lagtält och spännande fotboll blev det minsann.




Numera är man ju tvingad till att ta pauser i det fulltecknade schemat i form av promenader. Jag är glad för det eftersom jag aldrig annars hade prioriterat att få komma ifrån när det är stressigt. Tack för att jag har Chilla!


Vi har kört järnet på killarnas rum även idag. Jisses vad mycket som samlats i Melvins rum. Allt som Oliver inte velat ha, har genom åren hamnat i Melvins rum. Det tar sin lilla tid att sortera och slänga. Under tiden jag har gjort det, har Oliver, Fredde, Freddes föräldrar och Jonas kört och samlat in pant från ett par hundra hushåll. Killarna delade ut lappar förra helgen där de bad folk samla sin pant under en veckas tid och skänka till Fortuna P02.

Efter en sen middag tillsammans med kompisar till killarna, Wilmer och Fredde, kom Ikea och lämnade säng och soffa som vi köpte igår till Melvins rum. Perfekt att få hemleverans för 300 kr då vi inte har dragkrok på bilen. Ett släp hade förmodligen kostar mer att hyra!

Vi har monterat ner Melvins gamla loftsäng som väger bly. Burit upp en ny säng och en soffa och monterat! Jag är heeelt slut. Hans rum har börjat ta form och förutom fondväggen som får fixas till efter vår Romresa, så är det mest lite finlir kvar. Det blir fint och Melvin är så glad. Jag ska försöka hinna hänga upp gardiner och fixa någon blomma till fönsterna imorgon.

[Bild]

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sylvia - 8 maj 2020 12:18


  Välkomna att kika in hos mig HÄR på www.sylviabloggen2.wordpress.com   KRAM  ...

Av Sylvia - 31 oktober 2018 10:40

  Hej fina...   Klicka HÄR så kan ni följa mina senaste inlägg på sylviabloggen.wordpress.com       Välkomna!Kram S ...

Av Sylvia - 29 oktober 2018 18:15

  Hej där...   Nästa år, 2019 är det minsann hela 10 år sedan jag började blogga!     Jag har varit trogen bloggplatsen i alla dessa år även om jag flera gånger tänkt att det kanske är dags att byta portal.   Ska 2019 bli året då ...

Av Sylvia - 25 oktober 2018 21:24

Hej fina... Torsdagkvällen är kommen och arbetsveckan är snart slut. Oliver har varit både i Ängelholm och i Jönköping med skolan denna veckan. Utflykten till Jönköping berättade unge herr Olsson om hyfsat sent i tisdagskväll. Det innebar att de skul...

Av Sylvia - 23 oktober 2018 19:27

Hej där...Nu är hösten här med besked. Idag vaknade vi upp till en mörk, regnig och ruskig dag och vindar med stormstyrka.Just idag skulle Oliver ta tåget till UpZone i Ängelholms hembygdspark (med skolan) för att prova deras höghöjdsbana uppe bland ...

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26
27
28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Skapa flashcards