Sylvia

Alla inlägg den 2 januari 2011

Av Sylvia - 2 januari 2011 20:29

   Varit hemma hos Jonas föräldrar hela dagen! Klockan tolv träffades vi för att äta lunch och sedan har vi slappat och ätit och ätit! Jonas moster och man och Jonas bror med familj samt Bojan var också där. Det blev lite airhockey-turnering och även om Bojan med sina 89 år var äldst i gänget var hon inte sen till att slå ut två av oss andra, bla mig!! Mysig dag även om jag nu är såå mätt igen att jag mår illa. Tur att helgerna är slut så att man kan börja äta vanligt igen. Började slarva redan i oktober med GI när jag gick hemma och var sjukskriven och sen har jag känt att det inte varit någon idé att vara supersträng med dieten inför jul- och nyårshelg. Men nu så....4 kg ska bort och det inom kort tid hoppas jag!


   Zimba, vår lille bebis har verkligen kommit in i familjen och han trivs med oss precis som vår Roxy gjorde. Zimba ligger hos barnen i soffan och myser långa stunder men sen är det också mycket bus. Granen börjar stå i farozonen nu och sladdarna till julgransbelysningen lever farligt! Men granen ska snart få åka ut även om jag varit så stolt och nöjd med den. Barrar som bara den gör den!

Även om det är mysigt med alla stjärnor i fönsterna och tomtarna som står utspridda lite överallt, så längtar jag efter att ta bort allt. Vill ha fram mina vanliga lampor. Julgrupperna står i och för sig fint fortfarande men så fort hyacinterna gjort sitt ska jag plantera om amarylisarna i vanliga krukor. Sen ser jag fram emot en period då jag ska njuta av en av mina favoriter, nämligen tulpanerna! Älskar snittblommor och under tulpantiden unnar jag mig en bukett varje vecka. Då känns det som om det finns hopp för att våren ska komma till oss.


   Skönt att även denna kommande vecka är kortare än vanligt. Jonas och barnen är lediga tors-sön. Själv jobbar jag fredag men tycker det är skönt att veta att barnen kan få vara hemma. Känner mig glad och positiv inför 2011 och hoppas det är ett gott tecken för att det blir så också!

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards