Sylvia

Alla inlägg den 1 februari 2018

Av Sylvia - 1 februari 2018 20:15


Heeeej...

Oj vilken vecka det har varit både hemma och på jobb. När jag klev innanför dörren efter arbetsdagens slut och båda killarna flög ut ur sina rum och bombaderade mig med tusen saker så kände jag bara hur all ork tog slut!

FöRLÅT...jag älskar mina barn men jag är bara människa. Efter veckans 14 tillträdesmöten på jobb, varav 7 var idag OCH alla aktiviteter hemma varje kväll denna veckan, ville jag bara komma hem och ta det liiiite lugnt. Gärna tillsamman med killarna eftersom det känns som om jag inte fått träffa dem!



Mamma...jag ska ha matsäck med på simningen imorgon, mina badshorts är i huset, passar dem fortfarande, jag är hungrig, vad blir det för mat, åh nä inte de hamburgerbröden de är inte goda, kan du förhöra mig inför provet imorgon.....

Jag hann inte ta av mig jackan ens!

Det blev ett besök till affären direkt. Därefter middagsmat och förberedelse av matsäck. Nu snurrar tvättmaskinen och jag har förhört inför prov och peppat för mer plugg (det gick inte fram verkar det som). Jag har rotat igenom min förvaring av vinterkläder i källaren i jakt efter skidjacka och byxor för att se om de kan passa Oliver (de ska iväg på någon skiddag på måndag).

FöRLÅT igen...men jag är så trött att jag känner mig gråtmild.


Det kommer att gå över. Jag fokuserar på de goda...att det trots allt varit en bra vecka.

Alla möten på jobb har gått strålande och det har flutit på som jag planerat. Jag klappar mig själv på axeln!




Det hade varit väldigt skönt om det varit fredag idag :)

Gnälligt inlägg I know!!!

Nu har iallafall lugnet lagt sig. Tvättmaskinen piper säkert snart och då är det dags att hänga tvätt men fram tills dess har jag bäddat in mig i en filt i soffan och försöker landa lite.

Och vet ni vad...idag har jag beställt något jag behövt ha sedan några år tillbaka..nämligen ett par glasögon. Jag tänkte att det blir billigare i längden om jag kan använda glasögon någon dag i veckan och därmed spara in på mina linskostnader. Det är såklart billiga glasögon beställda på nätet men jag tror de blir bra!

Såhär kommer jag se ut i dem...


Kram
från en trött tjej

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards