Sylvia

Direktlänk till inlägg 25 augusti 2018

En touch av höst!

Av Sylvia - 25 augusti 2018 20:54


Hej fina...

Ett enda stort ÄLSK på denna lördag!





Vi sov länge utan att några ställda alarmsignaler väckte oss. Så underbart skönt att få äta frukost länge. Hann med både Nyhetsmorgon och repriserna av veckans Idol. Förkylningen känns i hela kroppen och det tog ett tag att komma igång.




Tur att Chilla är lika morgontrött som sin matte. Men tillsist tyckte hon det tog lite väl lång tid med frukosten för hennes del. När det blir så lägger hon sig och tjurar lite vid sitt tomma fat.





Efter en sen lunch cyklade Melvin till gymmet och jag tog en tur till Väla och djuraffären.
Jag hade hittat en axelrem till en väska som jag ABSOLUT var tvungen att ha. Jag kan visa er imorgon. Chilla fick klippt sina klor men inte ute på Väla som jag tänkt när jag ändå var där. Varken Arken Zoo eller Dogman utförde den tjänsten. Körde till Djurriket där jag brukar få hjälp.

Ett snabbt stopp på Coop blev det också.





I kväll kom regnet och det känns faktiskt hur mysigt som helst. Jag gillar hösten och efter denna fantastiska sommar gör det ingenting att nu få mysa inomhus istället.




Vi har tittat på film, eftermiddagsfikat och sen ätit pasta med skinksås och parmesan.

Alltså såååå mysig dag!

Nu kollar killarna på någon YouTube fight. Oliver hemma hos en kompis och Melvin på sitt rum. Jag tittar på Klassfesten och spelar lite Wordfeud och ska strax bädda rent i min säng. Älskar att lägga mig i en säng med nytvättade sängkläder!



Trevlig lördag!

Kram
S

 
 
Ingen bild

Nettan

9 september 2018 16:54

Hej! Har löst dina inlägg även efter detta och hoppas så att du snart mår bättre. Kanske inte ”din grej” men kanske värt att testa om du ofta har migrän - jag gjorde en piercing i örat som sägs hjälpa/lindra migrän och jag tycker faktiskt att den hjälper. Daith heter den och jag tycker att även om inte symptomen försvinner helt så är smärtan definitivt lindrigare. Om jag kunde vara hemma tre dagar tidigare när migränen kom så är jag hemma max en dag nu och det sker inte lika ofta.

Och för att vara lite ytlig också så är jag lite nyfiken på remmen du köpt :) Köpte själv en igår sån jag är supernöjd med, en väska som jag fått i present men sällan använt fick ett uppsving av nya remmen och blir en ny favorit!

Var rädd om dig! Kram <3

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sylvia - 8 maj 2020 12:18


  Välkomna att kika in hos mig HÄR på www.sylviabloggen2.wordpress.com   KRAM  ...

Av Sylvia - 31 oktober 2018 10:40

  Hej fina...   Klicka HÄR så kan ni följa mina senaste inlägg på sylviabloggen.wordpress.com       Välkomna!Kram S ...

Av Sylvia - 29 oktober 2018 18:15

  Hej där...   Nästa år, 2019 är det minsann hela 10 år sedan jag började blogga!     Jag har varit trogen bloggplatsen i alla dessa år även om jag flera gånger tänkt att det kanske är dags att byta portal.   Ska 2019 bli året då ...

Av Sylvia - 25 oktober 2018 21:24

Hej fina... Torsdagkvällen är kommen och arbetsveckan är snart slut. Oliver har varit både i Ängelholm och i Jönköping med skolan denna veckan. Utflykten till Jönköping berättade unge herr Olsson om hyfsat sent i tisdagskväll. Det innebar att de skul...

Av Sylvia - 23 oktober 2018 19:27

Hej där...Nu är hösten här med besked. Idag vaknade vi upp till en mörk, regnig och ruskig dag och vindar med stormstyrka.Just idag skulle Oliver ta tåget till UpZone i Ängelholms hembygdspark (med skolan) för att prova deras höghöjdsbana uppe bland ...

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards