Sylvia

Direktlänk till inlägg 24 maj 2018

Ny på jobbet!

Av Sylvia - 24 maj 2018 21:04


Gokväll...

Har mellanlandat på balkongen och tar mig en liten paus. Som vanligt går det i ett hela tiden. Matlagning, tvätt, köra och lämna på träning och hämta igen. Fasiken att moppen inte fick stå i fred.

Igår körde jag och Oliver direkt ut till Väla efter jobb. Han behöver kläder och skor, speciellt inför skolavslutningen. Efter 2,5 timmes letande kunde vi konstatera att på Väla finns BARA fula kläder och skor!


SUCK!!!


Vi fick iallafall mor- och sontid och vi åt på Donken. Jag hade redan innan ställt in mig på att vi skulle komma hem tomhänta så jag slapp känna den där antiklimax känslan!

Fast än att det är högsommar så får man jobba ändå. Det är bara att bita ihop trots att det framåt eftermiddagen är typ 30 grader på vårt kontor. Igår och idag har dessutom datorsystemet krånglat och det i samband med att vi håller på att fasa över från ett gammalt program till ett nytt. Det känns som om man är ny på jobbet. Det mesta ser annorlunda ut. Tjohooo...ibland har man tur. Men idag fick jag så underbart goa ord från vår support och det gjorde att jag glömde alla svordomar jag laddat upp med.

Dessutom fick jag komplimanger för min topp av två olika personer när jag gick på stan på lunchen.

Snälla ord kan ge vingar!

  




Det är fredag imorgon OCH löning...så najs och så trevligt att få sin nya lön sedan jag gått upp lite mer i tid. Nu kommer ju inga tusenlappar trilla in men jag är glad för allt jag kan få.


Såhär sista dagen före lön brukar det gapa tomt på kontot hos de flesta. Den ångesten klarar jag inte!
Jag har därför en strategi som funkar bra och som jag försöker efterleva i den mån det går.

Många shoppar järnet när lönen kommer och får lida i slutet av månaden. Jag lever sparsamt (när killarna INTE är hos mig) för att istället när vi närmar oss slutet av månaden och löning se vad jag har kvar på kontot. Då känns det mycket bättre att unna mig något nytt, mysa med pizza eller annat med killarna eller ge dem lite extra fickpengar och kanske sätta in en slant till semesterkassan.

Så....idag kände jag att jag kunde köpa mig en kjol!

  



Vem vet vad som händer i helgen och då vill jag liksom stå redo.

      



Killarna är lediga från skolan imorgon...tror det är någon lovdag eller planeringsdag för lärarna. Melvin och en kompis ville ha sovis (lana) så nu är det värsta spelrummet hos Melvin. Glada tillrop och godissmaskande och mammahjärtat njuter. Det kan innebära störd sömn för mig men jag tror mina öronproppar tar det värsta ljudet och so what...mysigt att de vill vara hos mig.

Ha en fin kväll och njut av ljuset...tänk vad vi längtade efter det bara för någon månad sedan.

Kram
S

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sylvia - 8 maj 2020 12:18


  Välkomna att kika in hos mig HÄR på www.sylviabloggen2.wordpress.com   KRAM  ...

Av Sylvia - 31 oktober 2018 10:40

  Hej fina...   Klicka HÄR så kan ni följa mina senaste inlägg på sylviabloggen.wordpress.com       Välkomna!Kram S ...

Av Sylvia - 29 oktober 2018 18:15

  Hej där...   Nästa år, 2019 är det minsann hela 10 år sedan jag började blogga!     Jag har varit trogen bloggplatsen i alla dessa år även om jag flera gånger tänkt att det kanske är dags att byta portal.   Ska 2019 bli året då ...

Av Sylvia - 25 oktober 2018 21:24

Hej fina... Torsdagkvällen är kommen och arbetsveckan är snart slut. Oliver har varit både i Ängelholm och i Jönköping med skolan denna veckan. Utflykten till Jönköping berättade unge herr Olsson om hyfsat sent i tisdagskväll. Det innebar att de skul...

Av Sylvia - 23 oktober 2018 19:27

Hej där...Nu är hösten här med besked. Idag vaknade vi upp till en mörk, regnig och ruskig dag och vindar med stormstyrka.Just idag skulle Oliver ta tåget till UpZone i Ängelholms hembygdspark (med skolan) för att prova deras höghöjdsbana uppe bland ...

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards