Sylvia

Alla inlägg den 13 mars 2017

Av Sylvia - 13 mars 2017 21:01


Go'kväll....

En ny vecka har tagit fart och det med turboväxeln i.

På måndagar är det alltid mycket på jobb och idag var verkligen inget undantag. Direkt jag kom hem från jobb stod Oliver innanför dörren redo att köra till Väla och hämta sina nya fotbollsskor som äntligen kommit in i rätt storlek.




Japp....och här står dem!

Kvarten senare togs dem i bruk för ett första träningspass på KG. Hoppas nu hälar, tår och ljumskar håller!!!!! Ja....hela han helst!!!!




I torsdags hade jag en supermysig eftermiddag med trevligt sällskap på bl.a Mio, Väla och Ikea. Mio hade nämligen återigen lämnat den fantastiska kupongen i min brevlåda. En kupong som gjorde det möjligt att shoppa för 600 kronor och få 300 kronor i rabatt. Oliver har önskat sig samma små fyrkantiga hyllor som Melvin har på sitt rum och nu blev det ett ypperligt tillfälle att köpa dem. Doftljusen och kannan blev som en extra bonus till mig :)




Jag är jätteglad för min kanna. Några kvistar med ljuvligt doftande eucalyptus i kannan och vips så har jag en jättefin vas.



PLöTSLIGT HÄNDER DET......

Melvin stod för val av middag ikväll. Det blev faktiskt lite sommarkänsla på middagsbordet tack vare hans val. Pastasallad med kyckling, bacon, fetaost, gurka och majs.

Oh My God....var hans spontana kommentar när han slevade in!! Melvin åt två portioner och Oliver tog TRE efter en lyckad träning i nya dojjor och en varm dusch!

Som sagt plötsligt bara händer det... inget gnäll och inget trugande utan positiva kommentarer och glupsk aptit... DET händer inte ofta hos oss!

FANTASTISKT


Efter en dag med full fart från morgon till kväll har jag nu äntligen bäddat ner mig i soffan med filt och Chilla som värmekudde.

Ljusen är tända och jag njuter av min lilla familj!





önskar er en mysig måndagkväll!

Kram
S

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards