Sylvia

Alla inlägg den 3 mars 2017

Av Sylvia - 3 mars 2017 08:15


F R E D A G


 


.....eller hur??


Inte ens inställda tåg och bussträngsel nu på morgonkvisten kan få mitt humör på fall. Jag kan ju Istället blogga till er från bussen!



 


Efter några hektiska dagar så var gårdagen en betydligt lugnare arbetsdag. Det fanns till och med utrymma till att tacka ja till att bli utbjuden på en lunch.


En mysigt träff Hos Bo blev det....



Eftermiddagen bjöd på tvätt (för det blev aldrig i onsdags då vi var på Väla till stängning för att jaga fotbollsskor) och...tro det eller ej men även en ommöblering hann vi med!!


Min Olli ville möblera om på sitt rum och fine...why not? Under en timme vände vi upp och ner på hans rum och flyttade skrivbord och säng. Tonåringen fick bestämma och han blev nöjd - bra!


Bilder får ni såklart så småningom men tonåringen själv vill ju absolut inte medverka på dem.


Vi är inte helt klara då en hylla som jag har i mitt sovrum ska tömmas och flyttas in på Olivers rum. Innan vi kan göra det måste jag köpa en byrå till mig och möblera om lite hos mig också :)


Kul med förändring och kanske kan även mitt sovrum bli mer som min ursprungsidé var!

Fokus när vi flyttade in i maj förra året var ju killarnas rum och de sällskapsytorna som vi använder gemensamt.


 


 Torsdagskvällen (min barnvecka) är killarnas och min myskväll och den ligger mig värmt om hjärtat. Men igår hade jag blivit bjuden på VIP-kväll på Rituals på Väla av min kusins dotter och en sådan kväll kan man ju inte tacka nej till. Efter en intensiv vecka kunde jag också behöva få lite special treatment!



 


VIP-kvällen började när Väla stängde och vi bjöds på snittar och dryck, personalshopping, erbjudande och goodiebags!


  


Jag körde hem nöjd med kvällen! Jag ville såklart ha ALLT...haha...men jag sansade mig och köpte ett ansiktsvatten och en bricka att ställa produkter från Rituals på. Jag har sedan tidigare en handkräm från Rituals så nu kan ansiktsvattnet och handkrämen stå extra elegant på den brickan i badrummet!



  Alla som köpte något fick en goodiebag och VILKEN goodiebag sen....


På bilden ovan ser ni brickan jag köpte och ansiktsvattnet (rosa flasa till höger). Handkrämen jag hade sedan tidigare är den vita pumpflaskan till höger på brickan. ALLA de andra produkterna låg i goodiebagen!!!!!!!!!!


Snacka om LYXkänsla när jag kunde ställa upp mitt egna lilla "spa" från Riutals.


Lycka!


   


Rituals har förutom krämer, smink, doftoljor, doftljus även smink, kläder och te!

Detta var en första VIP-kväll för butiken på Väla och tanken är att man ska kunna boka in tjejkvällar eller företagsevent framöver, men först ska denna kvällen utvärderas! Gå in och registrera er på deras hemsida.


Det blev alltså mindre kvällsmys med killarna men Oliver satt helnöjd på sitt "nya" rum, uppkopplad med kompisarn via PS4 och sitt favoritgodis som jag såklarat inhandlat.


Melvin satt i soffan, med sitt godis och även han uppkopplad med sina kompisar så det hade inte gått någon nöd på dem. Melvins spontana kommentar när jag kom hem var "Är du redan hemma"".


  


Ta hand om er idag!


Kram

S




Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards