Sylvia

Alla inlägg den 18 september 2015

Av Sylvia - 18 september 2015 20:54


Hej där...

Tänk att det är fredag redan! Veckorna rusar fram och just nu får de lov att göra det. Jag vill bara komma framåt, jag vill bara lägga allt som hänt bakom mig.


Jag vill bara få bli hel igen (vilket jag inte varit på flera, flera år) och framför allt vill jag slippa känna denna hemska smärta i mitt bröst.


Ikväll är det bara soffläge som gäller. Jag har tagit mig igenom arbetsdagen trots att den började högst trevande. Jag var inte på topp imorse och det är tack vare mina arbetskamrater som jag överhuvudtaget härdar ut dessa dagar då jag är så låg.



Aptiten kommer och går men sötsuget består! Tur är väl det annars hade jag väl försvunnit. Ytterligare ett kilo är borta och nu är det verkligen nog. Idag frossar jag i onyttigheter! Jag hade tre kriterier för middagen ikväll..ett, det skulle gå fort...två, inget arbete i köket...och tre, så billigt som möjligt!


Vid lösviktsgodiset stod jag och, som det kändes, några singelkillar. Det syntes liksom i våra varukorgar! Det är iallafall inte så många barnfamiljer som handlar middag halv åtta en fredagskväll. Familjerna sitter redan halvdäckade i tv-sofforna med tacosfyllda magar och sockertoppade barn.


Singel! Det ordet känns inte jättefräckt alltså...! Jag är istället en Love warrior. Jag krigar för kärleken.

Ha en fin kväll!

  
Kram
S

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards