Sylvia

Alla inlägg den 20 juli 2015

Av Sylvia - 20 juli 2015 19:32

God kväll!

Denna svenska sommar bjuder då verkligen på skiftade väder. Dock saknar jag sommarvärmen som får en att känna att stranden är det enda alternativet. Att hänga på stranden och inte göra någonting hade passat mig ypperligt!


Vaknade imorse efter en regnig natt då sömnen inte varit den bästa. Jag satt uppe till ett inatt och såg "Titanic" och efter det hade jag svårt att somna! Att gå ut med Chilla ensam i mörkret här "nere" är dessutom lite ovant och kusligt, hade lite svårt att koppla av sen.

Idag bjöd Ingrid på spontanfika i deras mysiga växthus.

 


Min dröm om växthus känns ännu längre bort nu. Men jag är väldigt glad för min balkong. Här är mysigt och jag sitter här så mycket jag kan, även om det innebär under ett täcke för att inte frysa ;)


Här sitter jag nu filosoferar och skriver till er....

 

[Bild]


 
....med en kopp kaffe på maten!
Idag gjorde jag köttfärsbiffar som jag åt med grönsallad, potatissallad gjord på yoghurt och en klick Rydbergs mangoraja. Mums!

 

[Bild]


Det är lätt att vara vv-are nu då vikten fortsätter ner trots att jag skulle ha stannat. Var och vägde mig idag och har tappat 0,7 kg till. Totalt -16,3 kg har jag "ätit bort" som vv säger :)

[Bild]


Fotbollsträningarna har satt igång igen och Oliver tränar ikväll på Örby. Honom har jag inte träffat på två dagar nu. Mitt internet kom igång idag och jag hoppas innerligt att jag blir lite mer "intressant" att vara hos! Melvin har sovit hos Melker inatt, i tält i deras trädgård :) och det ser ut att bli en natt till.

Ha en fin måndagkväll! Till er som börjat jobba idag är kanske veckans väderprognos en tröst!?

Kram
S

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards