Sylvia

Alla inlägg den 25 juli 2014

Av Sylvia - 25 juli 2014 22:39

Det börjar kanske bli tjatigt med alla strandbilder men då får ni blunda...

Dagens skörd!

Lillebror och Anna kom till bästa playan!


Lillebror bjöd på sin konstnärliga sida och började göra sandskulpturer.


Melvin hängde genast på och hjälpte till med dekorationen tillsammans med Anna.


Annars är det väldigt mycket krabbfiske som gäller för Melvin och hans kompisar. Kolla in himlen....så blå!!


Jonas njuter!

Även ikväll ville Melvin fiska krabbor så vi gick ner till stranden efter maten. Vi träffade Oliver som redan var ute på bryggan med kompisar. Han är där hela dagarna med kompisar och badar och hoppar från bryggan. Jag tycker att det är skitjobbigt om jag ska vara ärlig! Många släppte sina barn (i hans ålder) på egen hand redan förra sommaren och i år har vi också gjort det. Men det känns fel. Samtidigt kan vi inte låta Oliver sitta och titta på när kompisarna badar och hoppar från bryggan. Jag är så rädd att något ska hända.


Chilla kämpar på i värmen och piggnar till framåt kvällskvisten. Vi går lite längre rundor då. Mitt på dagen blir det bara korta rundor. Innan vi går ner på stranden och lämnar henne ensam några timmar brukar jag duscha av henne så hon är sval trots att det är varmt även inomhus. Bada i havet vill hon inte!

Kvällens solnedgång...


Sov sött!

Av Sylvia - 25 juli 2014 10:51

Hej hopp i solen! Det är fredag och veckans bästa dag är här. Denna fredagen känns dock lite "sorglig" då det är sista dagen på semestern (om man räknar bort helgen). Men jisses vilken tur vi haft med vädret.Tusen och åter tusen tack för det!

Igår tillbringade vi några sköna timmar på stranden. Det är ju i princip det enda stället man orkar vara på. Jag har badat som aldrig förr! Det är ovanligt för mig eftersom jag vanligtvis är en riktig badkruka.

Annelie, Jörgen, Gustav och Oscar kom sedan på besök. Min gamla pluggkompis från tiden då vi läste Internationella transporter och spedition (-98/99). Härligt att vi fortfarande träffas.

Vi grillade och uppdaterade oss. Gick till bryggan och kvällsbadade. Killarna fångade krabbor och vi njöt av solnedgången. Vi bor i paradiset!


Alla dessa vackra kvällar!

Det gäller att njuta av dem...


Idag skulle jag vilja köra till Österlen och bada i Simrishamn. Besöka äppelgårdarna i Kivik och äta en god, sen lunch på någon mysig uteservering. Men jag tror inte mina killar går med på det...

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards