Sylvia

Alla inlägg den 14 juli 2014

Av Sylvia - 14 juli 2014 21:24

Kikar in här en stund igen! Jag tänkte visa er ett armband som jag köpte på Mallorca. I porto de Alcudia längs piren hade de marknadsstånd varje kväll. Fastnade för en charmig engelskman som sålde armband med tryckknappar. Han var både rolig och trevlig. Jag köpte ett armband av honom en kväll och några kvällar efter det blev det några extra knappar också.




Är supernöjd med mitt armband :))

Självklart blev det fler inköp av armband! Jag älskar smycken och framförallt armband. Killarna frågade mig hur många armband och väskor jag egentligen tänker köpa? Mitt svar: jag skulle kunna köpa ett armband och väska för varje dag resten av mitt liv! Dessutom fick jag ju födelsedagspengar med mig från Jonas släkt, så det var riktigt nice att få shoppa loss!

När vi kom hem från Mallorca fick jag en present av Jenny - ett jättefint armband med tassels. I just love it! Det kommer passa skitbra till en klänning som jag också fick med mig hem från Mallis. Den får jag visa en annan gång. Likaså väskorna :)

Trevlig kväll!

Av Sylvia - 14 juli 2014 14:26

Sitter vid köksbordet och tittar ut på min ludna prinsessa som springer och leker i trädgården. Själv känns det inte särskilt lockande att gå ut. Sommaren lyser med sin frånvaro och ja...jag känner mig låg. Kanske oron före resan hunnit ikapp mig? Mamma vann denna gången också och har fått komma hem. Men för varje insjuknande försämras lungkapaciteten och vetskapen om hennes sjukdomen ger inget lugn.

Igår fyllde pappa 68 år och vi åkte hem till dem och tog en födelsedagsfika. Lalles Anna överraskade med fin och god tårta.


Kvällens VM-final såg vi hemma hos Jonas bror i Svalöv. De bjöd på grillat och god glasstårta.

Underbara uterum...

Palmen fick mig att längta tillbaka till Alcudia.

Liam och Oliver spelade spel och stackars Melvin låg i soffan bredvid med migrän. Tidig morgon och lek på busfabriken blev tydligen för mycket. Tillsist kräkte han ner soffan också :(
Först när finalen var klar och Tyskland tagit hem VM-guldet kvicknade Melvin till.


Oliver, Jonas och Thomas som hejat på Tyskland under hela VM var överlyckliga.


Idag har vi inget på agendan och jag är så trött att jag skulle kunna lägga mig och sova igen. Det kanske skulle hjälpa mot huvudvärken?

Killarna i mitt liv!

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards