Sylvia

Alla inlägg den 17 mars 2014

Av Sylvia - 17 mars 2014 22:32

Ny vecka nya tag, så brukar det ju heta. För Melvins del började måndagsmorgonen med huvudvärk. Jonas och Oliver stack iväg till jobb och skola. Kvar hemma blev jag och Melvin! Vi tog det lugnt och medan Melvin småslumrade i soffan med Chilla kloss intill sig, i väntan på att medicinen skulle hjälpa, åt jag frukost vid vårt fina köksbord.

Av erfarenhet brukar medicinen göra nytta och så blev det även denna gång. Eftersom jag dessutom hade en deadline på jobb kl 12 så behövde jag komma iväg. Melvin fick hänga på! Han packade med sig några legogubbar, pennor och sin iPad.

Måndagen gick sedan i ett rasande tempo. Efter jobb körde vi till BR-leksaker och fixade mutan (från igår) vilket kändes ännu mer befogat efter morgonens huvudvärk. Vi skulle inte pressat honom att träna igår morse i efter att ha haft ett migränanfall i fredags och varit hos kusinerna och busat till sent på kvällen i lördags. Så är det bara! Han är inte ens nio år fyllda så han har all tid i världen att utvecklas till ett fotbollsproffs :)





Ikväll har jag mest stått vid spisen känns det som. Först middagen som skulle göras, rymmas upp och diskas bort. Sen kom Oliver hem från sin fotbollsträning och kom på att han ville ha pannkakor och en massa annat gott med sig i sin matsäck till skolan imorgon. Ett snabbt ärende till Hemköp och sedan hem till spisen. Så nu kommer han att ha med sig pannkakor, skink- & ostbaguette, en liten flaska drickyoghurt, MER och chokladmuffins med vaniljkräm. Allt enligt önskemål. Ska bli kul att se hur mycket han kommer att äta upp av det!


Jonas har kört tvättpasset så vi har varit flitiga ikväll.




Verkligen en helt vanlig och ganska tråkig måndag med andra ord! Men jag har en pigg Melvin igen och ett fint köksbord!

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards