Sylvia

Alla inlägg den 21 juli 2012

Av Sylvia - 21 juli 2012 12:36

   Tänk vad fyra veckor går fort! J har haft fyra veckors semester och tre av dem var jag också ledig. På måndag är det jobbedag för J igen. Känns inte alls bra! Förutom vår underbara vecka på Mallis så har vi inte gjort någonting av det som vi brukar hitta på när det är semester och detta mycket pga vädret. Denna veckan har vi dock passat på att träffa våra vänner och släktingar så mycket som det går. Vilket såklart är riktigt trevligt.


   I förrgår var vi hos min storebror i Halmstad och hade lugn och skön dag med massor av musik och dans tack vare Spotify. På vägen upp körde vi in i världens oväder, det var som att köra in i en svart vägg. Fick krypa fram i 50 km/h en bra bit tack vare regnet som fullständigt hällde ner. 14 grader visade termometern på - känns väl helt normalt för denna sommaren.....!!! Väl uppe i Halmstad fick lite solstrålar men mest regn, men tack vare deras mysiga uterum så fick vi lite sommarkänsla ändå.


   Igår hade vi slappedag med familjen Andersson. Vi började med lunch hos oss och kylskåpstömning efter i onsdags. Vi satt UTE och åt!! Men säg den lycka som varar...hade precis ätit klart som kom regnet såklart och vi fick rusa in. Vi satt inne och hängde och beklagade oss över vädret och försökte hitta på någon inomhusaktivitet. Men det är inte helt enkelt att hitta på något som passar alla. Bowling t ex blev nerröstat av barnen och Busfabriken blev nerröstat av oss vuxna. Tillslut så bestämde vi oss för att köra en runda till Arild och Flickorna Lundgrens Café. Där sken solen och vi satt ute och fikade vår svindyra fika med fyra barn som inte direkt jublade över vår utflykt!! Vi körde sedan hem till familjen Andersson där vi avslutade dagen med grillning och mer mys i soffan och drömmar om varmare breddgrader.

   Flickorna Lundgrens Café i Arild - väl värt ett besök!


   Idag kommer Annelie, Jörgen, Gustav och Oskar på besök och detta ser vi fram emot väldigt mycket. Det är dessutom Gustavs födelsedag, 8 hela år, så vi ska fixa lite här hemma med ballonger och så. Solen skiner och jag hoppas på att vi iallafall kan fika utomhus när de kommer och att barnen kan få bada i den svinkalla poolen. Ikväll blir det familjefotboll som vi har som tradition när vi träffas. Då gäller det att ta på sig fotbollsskydden för det är INTE någon lek...utan på fullt allvar!! Som lille Oscar 5 år sa i telefonen igår "Jag tar med mig mina fotbollsskor".


                                                  KRAM

                                                  

         


  

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23 24 25
26
27
28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards