Sylvia

Alla inlägg den 8 april 2011

Av Sylvia - 8 april 2011 21:51

   Så var det bara fem dagar till avresa! Eftersom våren inte kan komma så ser jag extra mycket fram emot att få möta våren i London. Här hemma känns det som om det är höst och första stormen drar in! Går fortfarande runt i vinterjackan och stövlar. Fick nog idag, från och med måndag hänger jag in vinterjackorna och tar fram vårjackorna oavsett om jag kommer att frysa rumpan av mig!


   Har köpt gula värmeljus och påskliljor, även om det dröjer innan påsken är här. Behöver få upp humöret med lite härliga färger. Gillar påsken mycket på grund av alla härliga färger. Nästa vecka ska jag tjuvstarta med att påskpynta på jobb. De brukade inte göra det...men nu är det ju jag som sköter den biten och jag kan ju inte låta bli sånt!


   Det var inte kul igår när jag skulle ha 24-timmars blodtrycksmätare. Med en manschett runt armen, en svart tjock sladd runt nacken ner i bandspelaren som jag hade i ett skärp kring magen. Det gick väl ganska bra att dölja om det inte varit för att den pep högt 2 ggr före varje mätning och det 3 ggr i timmen. Då skulle man hålla sig stilla medans den gjorde mätningen. Inatt blev det inte mycket sömn eftersom den fortsatte mäta 2 gg i timmen (dock utan pip) men man vaknade ju ändå. Nu är det gjort iallafall och nästa vecka får jag svar på detta. Trött som f-n är jag och humöret är inte på topp. I helgen ska vi ta det lugnt för jag känner att jag behöver det. Barnen har sina fotbollsträningar och barnkalas och Jonas ska på HIF på söndag. Själv hoppas jag på att stormen lugnar sig så jag kan ta en promenad eller två.


                                            Ha en skön helg!

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards