Sylvia

Alla inlägg den 16 juni 2010

Av Sylvia - 16 juni 2010 22:46

   Igår var det skolavslutning för Oliver. Ett helt skolår i Rydebäck är till ända och det är helt otroligt hur snabbt det gått. Känns som det var igår vi flyttade hit och var så spända över hur allt skulle fungera. Vi klarade hela avslutningen på skolgården utan en droppe regn och alla barnen sjöng så fint. Som vanligt får jag gåshud av "Den blomstertid nu kommer" och man mins känslan över att ha ett helt sommarlov framför sig. Själv hade jag turen som verkligen fick uppleva alla sommarlov hemma utan fritids eftersom mamma var "hemmafru". Så är det ju inte för Oliver (och Melvin) som får spendera några veckor av sommarlovet på dagis/fritids. Men nu är det iallafall nedräkning till semestern som börjar till midsommar...så härligt det ska bli.


                  Oliver med sitt diplom för åk 1.                     

    

   Efter skolavslutningen tog vi det lugnt inomhus eftersom vädret inte gav oss något val. Ett ordentligt åsk- och regnoväder drog in över Rydebäck så vi stekte pannkakor och bjöd hit kompisar till barnen.


                Melvin & Roxy spanade in åskan!


   Lagom till det var dax att bege oss in till stan för att möta upp Jonas och mina föräldrar för en tura blev vädret jättefint och solen sken från en klarblå himmel. Barnen som aldrig turat förr tyckte det var både gott och lite spännande...och när de fick en peng av mormor och morfar att handla lite godis för var glädjen stor.


                Smaskigt värre!


    Som sagt nu längtar vi alla efter semestern och en resa till legoland är bokad, nu hoppas vi bara att vi får värme och sol också.

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards