Sylvia

Alla inlägg den 15 maj 2010

Av Sylvia - 15 maj 2010 22:13

   Vaknade tidigt i morse, runt halv fem, säkert pga av att Jonas låg vaken och hade lite resefeber. Somnade aldrig om riktigt och när det sedan var dax att stiga upp var man ju inte pigg!! Körde Jonas till tåget här i Rydebäck i ösregn, inte särskilt uppmuntrande. Sedan snabbt hem till barnen som låg nerbäddade i sofforna väntandes på frukost. Vi åt och fixade till oss sedan började vår intensiva dag med konfirmation kl 11 i Kvistofta kyrka. Barnen var super duper duktiga hela cermonin. Sofia, barnens nästkusin, som var en av konfirmanderna sjöng solo så vackert att gåshud intog hela kroppen och Melvin är som förtrollad igen!! Halv ett var vi åter i Rydebäck, hämtade upp barnkalaspresenten till Cassandra, tankade bilen och gled runder lite i "byn" tills det var dax att lämna Melvin på kalaset kl 13. Det gick jättebra att lämna honom själv där, jag var inte så säker på detta eftersom han aldrig varit hemma hos henne och överhuvudtaget inte varit lämnad ensam på något barnkalas tidigare. Jag och Oliver körde hem och fixade en lätt lunch till oss. Hämtade sedan mina föräldrar och tillbaka till Rydebäck för att hämta Melvin kl 15 och vidare till uppvaktningen av Sofia i Gantofta. God mat och trevligt på alla vis. Jättekul att Oliver och Melvin fick träffa sina nästkusiner från Stockholm, Tilda och Alfred. Verkligen mysigt att se dem tillsammans.


   Vi var hemma igen vid åtta och stackars lille, goe Melvin var så trött att utan minsta protest somnade han på två sekunder. Storebror hade dock inte glömt vad jag lovat honom, nämligen att få sitta uppe med mig och titta på film (varför hade jag lovat detta??? Ville själv göra som Melvin!!) Så det har vi gjort nu.....och nu ÄNTLIGEN ska jag nanna kudden jag med. Natti natti alla!

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards