Sylvia

Alla inlägg den 12 maj 2010

Av Sylvia - 12 maj 2010 21:04

   Har ju glömt att berätta om Melvins 5-års barnkalas i söndags!! Det gick kalas!! 11 barn plus Oliver och ytterligare en storebror, Anton. Alla var så fina i sina maskeradkläder   och de både satt fint när vi åt korv m bröd och senare när det var glassdax! Melvin var glad och nöjd med sitt kalas och alla fina presenter.


   Det börjar dra ihop sig för Jonas avresa till NY   på lördag. Hoppas nu inte vulkanaskan ställer till det för honom. Jag har tänkt ut en liten shoppinglista som han ska få nöjet att ta itu med till mig. Har länge hört att jag borde köpa i.d. bare minerals produkter pga att jag har så känslig hud, men har varit lite svårflörtad. Men nu har jag faktiskt fått tummarna loss och skaffat små prover på foundation och ja...jag tycker faktiskt det kändes riktigt bra. Har också fått tips om att i.d. smink är betydligt billigare i USA, och det är nu Jonas kommer in i bilden. Två nyanser foundation står på listan, en specialborste och något slags skimmerpuder som gör att man får slätare och yngre .....!!.... utseende. När man ändå håller på att spana in deras produkter hittade jag, läppglanstokig som jag  är, läppglans med "upp-pumpande" effekt så en sådan hamnade också på listan. Sist men inte minst så är min favoritparfym från Burberry så slut den kan vara så den står egentligen överst på listan. Håller tummarna för att han lyckas hitta allt till mig. Tanken på att få en liten påse med dessa prylar i när han kommer hem gör att det känns lite lättare att härda ut nästa vecka när han är iväg.


   Måste bara berätta om tjejtokiga Melvin. Inte nog med att mer eller mindre alla tjejerna (året äldre än han) på hans avdelning är kära i honom. De jagar honom och pussar honom   dagarna i ända så han är helt rosig om kinderna när jag hämtar honom (fröken och Melvin berättat själv), så har nu en jättesöt blond tjej i tjugoårsåldern som vikarierar för Marie denna veckan fått honom att helt tappa fattningen  . Han hade varit som ett plåster på henne i måndags och igår och idag har han haft sååå bråttom till dagis. Vad ska det bliva av honom.....? Nu säger han att han vill ha henne som "extra" mamma!!! Känner mig liiite sårad!    

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards