Sylvia

Direktlänk till inlägg 15 augusti 2018

Tack & hej sommarlov 2018!

Av Sylvia - 15 augusti 2018 12:00


Hej där...


Här kommer ett litet lunchinlägg från mig!


Vi är redan halvägs in på veckan och igår började skolan igen för mina grabs!

Höstterminen 2018 är därmed i rullning...



 


Min fina stora kille Oliver började gymnasiet inne i Helsingborg och det kändes stort. Om två veckor fyller han 16...vad hände egentligen med tiden? Jag minns fortfarande hur overkligt det kändes att komma hem från BB till det stora huset i Bårslöv och vi satte in babyskyddet i hallen och liksom försökte förstå att han är vår och han är här för att stanna. Underbar och crazy känsla!


Melvin...min lilla goa kille som faktiskt inte är så liten längre!! Tretton bast och har nu börjat högstadiet. Alltså...han kommer ju alltid vara min goa lilla kille hur gammal han än blir. Lika bra att han vänjer sig vid det! 


Det hade gått bra för dem båda vilket kändes skönt i mammahjärtat. Det känns också lite skönt att komma tillbaka till rutinerna igen. Lägga sig i tid osv.


     


I måndags morse när jag gick till jobbet var det både kallt och regnigt och för första gången på flera månader tog jag byxor på mig. Det kändes HEMSKT och så innestängt.


Några obekväma kilo har jag lagt på mig och det kändes också...skit!


Så på kvällen när Melle tränade tog jag mig en PW-runda. Måste komma igång med mina promenader (mest för välmåendet) och börja räkna points igen i viktväktarappen (för att tappa några kilo).


Kanske...men bara kanske börja träna också?!


   


Nu lite gnäll....scrolla förbi om ni inte orkar läsa!


Jag känner mig jättekonstig i kroppen (trött) och huvudvärken som jag haft i två veckor nu vägrar ge med sig. Har värk i nacke, axlar och skuldror. Igår var jag så trött när jag kom hem från en stressig dag på jobb att jag nästan grät och ville bara gå och lägga mig direkt! Skulle egentligen varit på ett föräldramöte för fotbollen men orkade verkligen inte och kom dessutom hem bara en kvart innan mötet skulle börja. Var tvungen att laga mat (Olli skulle iväg och träna) och fixa matsäck. När man är själv med vardagssysslorna så finns det ingen genväg. Klona sig har vi ju redan konstaterat att det inte går och att jag mår dåligt ska inte killarna bli drabbade av...sysslorna måste ju bli gjorda. Cyklade till affären och köpte lite saker till Melvins matsäck (skolutflykt idag). Stekte sen huuuur många pannkakor som helst. Satte en barstol vid spisen så jag kunde sitta och steka....haha...ja...precis så slut var jag i kroppen!! Lika bra att steka många så det räckte till kvällsmaten också.


Om det fortsätter att jag är så här trött och har huvudvärk så får jag kanske kolla mitt blodtryck igen. 

Men min första tanke är att komma igång med mina promenader och äta rätt mat. 


Så...slutgnällt!


 


Det drar ihop sig till Kick-off med jobbet!


Som vanligt är det en överraskning vart vi ska men vi ska infinna oss för avresa kl 14 på söndag och kommer tillbaka på tisdag. Instruktionerna för packningen lyder:


Finkläder för en middag

Lite casual klädsel för en annan

Badkläder

Pass


Alltid lika spännande och jag älskar ju överraskningar.


  


Spontanshoppade igår på lunchen...tänkte att jag skulle kunna få köpa mig något nytt till den där finare middagen!


 


Dåligt foto....jag vet (ser till och med ut som om jag har orakad armhåla!!) men den här byxdressen blev det alltså.


Hiss eller diss? Let me know.



Den sitter fint upptill men är lite lös runt höfterna och rumpan...inte skräddarsydd precis, men tror faktiskt att den ska vara så i modellen. Dessutom lite kortare ben...vilket jag inte vet om jag gillar! Mmm...ni hör att jag inte är helt övertygad själv men kommer inte att hinna shoppa igen.


Ett par höga klackar och stora örhängen till så kan det väl funka? Melvin godkände det iallafall och tyckte att jag var snygg (ja han vet hur han ska ta sin mamma).


Vad tycker ni? Vill inte att den blir en garderobshängare om ni förstår vad jag menar...för dyr för det även om det bara är HM.


Ha en fin dag!


Kram

S






 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sylvia - 8 maj 2020 12:18


  Välkomna att kika in hos mig HÄR på www.sylviabloggen2.wordpress.com   KRAM  ...

Av Sylvia - 31 oktober 2018 10:40

  Hej fina...   Klicka HÄR så kan ni följa mina senaste inlägg på sylviabloggen.wordpress.com       Välkomna!Kram S ...

Av Sylvia - 29 oktober 2018 18:15

  Hej där...   Nästa år, 2019 är det minsann hela 10 år sedan jag började blogga!     Jag har varit trogen bloggplatsen i alla dessa år även om jag flera gånger tänkt att det kanske är dags att byta portal.   Ska 2019 bli året då ...

Av Sylvia - 25 oktober 2018 21:24

Hej fina... Torsdagkvällen är kommen och arbetsveckan är snart slut. Oliver har varit både i Ängelholm och i Jönköping med skolan denna veckan. Utflykten till Jönköping berättade unge herr Olsson om hyfsat sent i tisdagskväll. Det innebar att de skul...

Av Sylvia - 23 oktober 2018 19:27

Hej där...Nu är hösten här med besked. Idag vaknade vi upp till en mörk, regnig och ruskig dag och vindar med stormstyrka.Just idag skulle Oliver ta tåget till UpZone i Ängelholms hembygdspark (med skolan) för att prova deras höghöjdsbana uppe bland ...

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Skapa flashcards