Sylvia

Alla inlägg den 26 juni 2017

Av Sylvia - 26 juni 2017 19:52


Hej där...

Långhelgen är slut och en ny vecka har börjat. Hoppas ni hade en fin midsommar trots att den blev ganska regnvåt på de flesta håll i vårt land.

Jag och Jesper har haft vår första ensamma helg tillsammans. I lördags när vi kom hem från Asmundtorp lämnade vi över våra gulliganer till sina andra hem. Vi fick alltså en halv lördag och en hel söndag tillsammans. Bara vi...jag och Jeppe.

Vi har mest gjort ingenting!

Dels var vi trötta och vädret bjöd inte på så mycket utomhusaktivitet. Vi har givetvis promenerat med Chilla. Planerat inköp och packning inför Smögen och kikat på lite prylar som ska köpas till Jeppes baksida så fort trädäcket ligger på plats.

Längtar!


Sååå mysigt!

Vi har alltid våra barn på helgerna annars. Antingen mina eller Jeppes. Det har varit en bra tid att i lugn och ro lära känna varandras barn. Men givetvis har vi ju längtat efter helger där vi bara kan vara vi!

Längre fram i sommar lär vi få någon helg till.


Nu är det snart dags för Kalles Kaviar cup i Smögen. En cup i dagarna fem med en massa fotboll och umgänge med hela fotbollsgänget, både föräldrar och barn. Det ska bli riktigt trevligt! På onsdag bär det av. Min bild från när jag var där förra gången med Oliver är ju långbord mellan stugorna, grillning och härliga dagar i mysig miljö.

Vädret är ju, hur man än vänder och vrider på det, väldigt avgörande för hur vi kommer att ha det. Tyvärr ser det dystert ut. Regn och rusk!


Stugorna är små (15 kvm) och hyser inte många fler personer än den familj som bor där. Så om vi inte kan duka långbord ute blir umgänget i stugorna något begränsat! Visst kan vi ha mysigt ändå. Vi ska ta med sällskapsspel, böcker, korsord, mobiler, paddor och ljus MEN vi vill ju vara UTOMHUS!

Mmmmm...jag ska försöka tänka positivt. Vädret kan ju bli bättre än de lovar OCH jag ska få fem hela dagar med de tre personer jag älskar mest.


Härligt att Oliver valt att hänga med!



Här ovan ser ni receptet på kladdkakemuffinsen som jag bakade till midsommarafton. Fantastiskt goda!

Lite tips om ni vill baka lite :)

Ta hand om er!

Kram
S

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards