Sylvia

Direktlänk till inlägg 14 augusti 2017

Hösten 2017

Av Sylvia - 14 augusti 2017 22:31


Go'kväll....

Så var då första skoldagen på höstterminen för barnen avklarad.

Det hade gått bra för dem båda. Det brukar vara en ganska lugn start den första veckan.

En hel drös med papper har de dock kommit hem med till mig. Schema och diverse lappar som ska undertecknas av vårdnadshavare för både det ena och det andra!


Första arbetsdagen för mig efter semestern är också avklarad. Den kändes också helt ok. Massor att göra och det tar nog några dagar innan man har stenkoll på läget.

Men så brukar det ju vara!


En rolig nyhet är att jag fått gå upp i arbetstid från och med idag vilket innebär att jag inte behöver stressa fullt lika mycket. Fyra timmar mer per vecka så jag kommer att jobba till kl 16 mån-fre och går hem kl 15 på fredagar.


Ikväll hade Oliver moppekörning på bana för första gången och skulle vara på Scooterpunkten redan kl16:30. För att lyckas med detta tog jag bilen till jobb idag. Oliver fick ta bussen in till stan och möta upp mig på jobb när jag slutade. Vi hann precis :)

Körde sedan hem och fixade mat till Melle som skulle på fotbollsträning. Vi hann äta tillsammans på balkongen och prata om dagen innan det var dags att köra tillbaka till Scooterpunkten för att hämta Oliver.

Hit och dit och överallt...helst på samma gång!

Inte många minuters lugn idag :)

Nu ligger jag till sängs iallafall....


Ett "nyckelskåp" har fått komma upp i hallen ikväll minsann och matsäck till Oliver som ska på Örbykampen imorgon är fixad.

Har ni lagt märke till att solen har skinit heeeeela dagen?

Det har nog varit den stabilaste dagen på tre veckor rent vädermässigt. Inte en droppe regn! Det har varken sett hotfullt ut, eller vräkt ner regndroppar stora som hagel eller regnat samtidigt som solen strålat?

Hm...ska vi gå in i en finare väderperiod nu mån tro?
Nu när skolorna börjat och de flesta kommit tillbaka till sina jobb????

Är inte ALLS bitter...haha...suck!

Kram & godnatt
S

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sylvia - 8 maj 2020 12:18


  Välkomna att kika in hos mig HÄR på www.sylviabloggen2.wordpress.com   KRAM  ...

Av Sylvia - 31 oktober 2018 10:40

  Hej fina...   Klicka HÄR så kan ni följa mina senaste inlägg på sylviabloggen.wordpress.com       Välkomna!Kram S ...

Av Sylvia - 29 oktober 2018 18:15

  Hej där...   Nästa år, 2019 är det minsann hela 10 år sedan jag började blogga!     Jag har varit trogen bloggplatsen i alla dessa år även om jag flera gånger tänkt att det kanske är dags att byta portal.   Ska 2019 bli året då ...

Av Sylvia - 25 oktober 2018 21:24

Hej fina... Torsdagkvällen är kommen och arbetsveckan är snart slut. Oliver har varit både i Ängelholm och i Jönköping med skolan denna veckan. Utflykten till Jönköping berättade unge herr Olsson om hyfsat sent i tisdagskväll. Det innebar att de skul...

Av Sylvia - 23 oktober 2018 19:27

Hej där...Nu är hösten här med besked. Idag vaknade vi upp till en mörk, regnig och ruskig dag och vindar med stormstyrka.Just idag skulle Oliver ta tåget till UpZone i Ängelholms hembygdspark (med skolan) för att prova deras höghöjdsbana uppe bland ...

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7
8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Skapa flashcards