Sylvia

Alla inlägg under augusti 2016

Av Sylvia - 2 augusti 2016 07:45


Godmorgon!


Första jobbedagen efter semestern är avklarad :)


Den gick riktigt bra!


 


Den 1:a augusti och en del tillträden direkt innebar ingen mjukstart men allt gick bra och jag hann även gå igenom mail och högen med papper som faktiskt inte var särskilt stor.


Kändes skönt att vara igång igen!


Det var skönt att komma hem till min ljusa fina lägenhet efter en sådan bra dag på jobb.

Jag blev glad av ljuset som strålade så fint in i min lägenhet. Jag börjar känna mig hemma här.


   


ÖJag har sovit uruselt under en längre tid. Jag drömmer så konstiga drömmar eller så vaknar jag och kan inte somna om.


Några av solens strålar nådde en liten bit in på min balkong såhär på eftermiddagen så jag bäddade ner mig på balkonggolvet :)


 


Ett stort fel jag alltid gjort är att inte lyssna på min kropp. Jag har alltid haft svårt för att varva ner. Alltid känt mig rastlös och haft svårt att koppla av i stunden. Alltid känt ett behov av att ha koll på att alla andra har det bra och att allt är under kontroll.


Man lär sig (ibland) av sina misstag :)


Jag la mig tillrätta på balkongen med Chilla kloss intill och bara vilade en stund. OCH jag somnade faktiskt! Om än bara för en liten stund..men skönt var det.


Killarna tränade igår och jag försökte stilla min längtan efter dem genom att gå och titta på träningen. Melvin hade precis fått en spark i huvudet och satt på planen med en ispåse mot bulan!! Det blev ingen mer träning för honom... Oliver tränade också på andra halvan av planen och jag tittade en stund på innan jag vände hem igen.


Om det kändes bättre av att få se dem en stund?


Nej.


Det ökar bara känslan av att inte få vara där...hela tiden.


Jag återvände till min balkong...


 

Men solen försvann ganska omgående och himlen öpppnade sig. Det var som om ett helt moln parkerat precis över Rydebäck och släppte alla sina regndroppar ilsket över oss!


Den svenska sommaren är ombytlig. Under mina tre veckors semester fick jag iallafall fem stranddagar och jag antar att jag får vara nöjd. Det var mer än förra sommarens semester erbjöd iallafall. Jag hoppas dock att augusti bjuder på några till.


Kram

S

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Skapa flashcards