Sylvia

Alla inlägg under juni 2014

Av Sylvia - 9 juni 2014 19:45

Hej bloggläsare! måndag och en ny vecka. En vecka med fint väder och roliga saker hoppas jag.

På onsdag är det skolavslutning för våra fina killar. Ett långt och förhoppningsvis soligt sommarlov ligger framför dem. Oliver ska sjunga på skolavslutningen inför hela skolan och alla som kommer och tittar. Det känns minst sagt pirrigt i min mage. Oliver själv tar det hela med ro. Direkt efter skolavslutningen åker till Liseberg och firar att sommarlovet har börjat. Ska bli jättekul!

Längtar framför allt efter att få åka denna....


Mamma är hemma och har varit det sedan i torsdags. Hon mår hyfsat bra men måste ha syre dygnet om. Nu hoppas vi att hon klarar sig från infektioner ett tag.

Lite nytt i garderoben...

Fick presentkort på Style & Living från mina killar på morsdag. Den här underbara rosa blus hänger nu i min garderob.

Några djuriskt mönstrade plagg har jag också shoppat. Kan ju inte bara ha rosa i garderoben!

Måste visa en bild på en för mig typisk sommardag i vår trädgård. Badbyxor och badlakan hänger på tork. Härligt! Ytterligare ett sommarbevis. Oliver har badat med kompisar efter skolan.

Upptäckte att det är mindre än två veckor kvar till midsommar! För första gången på hur många år som helst ska vi inte fira med familjen Andersson. De är bjudna på stor fest som de naturligtvis inte ska missa. Men när jag kollade almanackan idag så inser jag ju att det är hög tid att planera något! Vad ska ni hitta på? Har ni fasta traditioner eller är det olika från år till år?



Måndagskram till er!

Av Sylvia - 8 juni 2014 17:26

Nu lägger sig söndagslugnet efter en helg full av fotboll.

Efter en nationaldag full med regn och tråkiga sysslor så som att städa huset, vaknade vi till en lördag med solens sken. Trots att klockan ringde alltför tidigt var det underbart att få se solen. Klockan nio var det samling på Vidablick IP i Mörarp för Fortuna P05's vita lag, dvs det lag som spelar i P04-serie. Vår fantastiska killar spelade återigen så fint och vann med 7-2.

Melvin var laddad före match....

...och satte till och med två mål!

När matchen slutade i Mörarp slängde jag mig i bilen för att hinna till nästa match på Örby för P02. Ingen vinst där och dessa tappra killar har inget flyt trots bra spel. Inga bilder fick tas :(

Eftermiddagen blev lugn i trädgården med sol och slappande. Melvin var på barnkalas och Oliver tog det lugnt på sitt rum. Jag fick till och med Jonas med mig till Plantagen för att kolla på en paviljong.


Kan tänka mig denna som kombinerad födelsedagspresent/kompensation för alla ensamma kvällar jag kommer att spendera när mina killar lär titta på fotbolls-VM. Jag kan tänka mig sitta här med Chilla och dricka rosé och lyssna på fågelkvitter.

Kvällen spenderade Oliver med bl a Tim på Pink Party på Väla. Övriga familjen cyklade till Lilja Johannesson på spontangrillning. Fantastisk goda revbensspjäll med tillbehör och kall cider satt fint denna sommarkväll.


Idag har det åter varit match för Melvin. Denna gång mot Kullvägen på Örby. Ny vinst (6-0 tror jag) och sen var det avslutning för alla P05 killar med syskon och familjer. Vi grillade (och vissa badade) och hade några sköna timmar tillsammans.

Nu sitter jag här och bloggar till er och njuter av att bara få vara.

Sommarlovet ligger såå nära nu och jag önskar vi hade kunnat få ha det tillsammans, hela familjen i 10 långa veckor. Som vi hade behövt det!

Ha en skön söndag!

Av Sylvia - 6 juni 2014 10:36

Hej kära ni! Förlåt för mitt uppehåll här på bloggen igen.

I onsdags var det full rulle efter jobb, med frisörbesök för killarnas del och sedan picknick med Melvins klass.

Igår firade vi studenten i Gantofta då min kusins dotter tog studenten.

Sofia redo för bal!


Idag är det Sveriges nationaldag och solen skiner. Vi har inga planer för dagen men efter en intensiv vecka bakom oss och med en intensiv helg framför oss, kan vi vara värda en lugn dag.


Kram till er!

Av Sylvia - 3 juni 2014 20:54

Min lille prins har varit hemma från skolan idag med. Han klagar över magont men vi kan inte riktigt komma fram till vad det beror på. Men så kan det ju vara med barn och så länge han inte har jätteont och får feber finns det ingen annat än att vänta ut det! Jonas var hemma fram till lunch sen var Melvin hemma själv och jag var redo att sticka hem om det behövdes. Nu ikväll är han som vanligt igen och har inte ont. Håller tummarna för att det håller sig så.

Dessa fina blommor hade han plockat till mig och Jonas när de hade varit ute med Chilla. Älskar min underbara Melvin, till solen och månen och tillbaka!

Mina pioner från Helsingør har börjat slå ut. Såå vackra de med!


Besökte Nille i Magnus Stenbocks gallerian i stan. De har så mycket fina saker till en billig peng. Idag hade de picknickfiltar med plastad baksida för bara 59kr. Perfekt då vår gamla har spruckit i hela plasten och imorgon är det picknickdags med Melvins klass. Såklart hittade jag lite annat som fick följa med i påsen hem!

Söta vaser/ljushållare, ljus och en vinpåse som man lägger i frysen några timmar före picknicken. Sen har man kallt rosévin under picknicken :)) Allt för 200 kr!!


Jag har börjat gilla fjärilar väldigt mycket. Eftersom jag lusläser alla inredningstips på nätet och i tidningar har jag säkert blivit påverkad därifrån. Just nu är det väldigt mycket natur och djur som gäller, särskilt då fjärilar.

Det är fint tycker jag!


Ha en riktigt fin och mysig kväll!

Kram

Av Sylvia - 1 juni 2014 23:06

Hej mina vänner!
Idag har det varit en söndag full av aktivitet. Men inte fotboll. Kan ni tänka er att vi har haft en hel helg UTAN fotboll!!

Vi började söndagen med sovmorgon. Melvin väckte vi halv elva! Efter frukost klippte Jonas häcken och jag körde Melvin till sitt "andra hem" hos Melker. När Jonas var klar med häckklippningen körde han, Olli och jag till XXL och Väla en snabbis.

Efter det hjälpte Jimmie oss med att transportera hem elmoppen från mitt jobb. Därefter körde jag och Olli till mormor på lasarettet för att hälsa på och lämna några linnen som jag köpt till henne. Olli ville absolut med för han tyckte det var så mysigt igår när vi hälsade på. Vi satt och småpratade och tittade på TV. Mamma har denna gången fått ett eget rum. Morfar var också där och han och Olli diskuterade fotboll.

Kvällen har vi vigt åt moppekörning. Jag som aldrig kört moppe tidigare var lika barnsligt förtjust i det som barnen! Vi körde runda efter runda och barnen turades om att åka med.


I nästa vecka är det studentfest i Gantofta hos mitt kusinbarn Sofia. Jag som är en riktig "byxtjej" har fått för mig att jag ska ha klänning på festen. Jag hatar strumpbyxor och har kritvita ben så jag måste ha hellång klänning! Jag hittade en fin sådan i Helsingør i går. Mannekängade för övriga familjen idag och fick godkänt.


Jag har dessutom köpt BUS på Åhléns efter att ha läst HD's bäst-i-test idag! Så nu finns det hopp för mig och min vita kropp :))


Kram från moppebruden :)

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23 24 25 26
27
28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards