Sylvia

Alla inlägg den 28 maj 2014

Av Sylvia - 28 maj 2014 23:11

Man bli lite lätt förvirrad på dagarna nu när de vanliga veckodagarna blandas med röda dagar och klämdagar. Idag är det lillördag men känns som en fredag fast det är onsdag! Hängde ni med?

Cyklade hem från jobb trots halsont och blåst. Blir inte riktigt klok på vinden som blåser från alla håll. Det var svettigt och jag var väldigt glad när jag äntligen kom hem.

Resultatet från gårdagens Kalvinknat är klart. Oliver kom på 7:e plats och två av hans lagkamrater kom på 5:e och 6:e. De andra i laget lite längre ner i listan och alla gjorde en strålande insatts.

Bra jobbat!

Nu har vi bestämt oss för att köpa elmoppen som står på vårt kontor. Jag som aldrig, trots mina 40 år, kört eller ens åkt moppe! Jag tycker ju om att köra bil så det kommer säkert vara kul att köra moppe också. Killarna tycker att det låter spännande att få åka bak på iallafall.



Denna hjälmen vill jag ha :)

Chilla och jag hade mys i trädgården efter cykelturen hem.

Sen blev det en promenix...

...jag och Chilla, ensamma som vanligt. Jonas jobbade över, Melvin var hos Melker och Oliver var med Fredde.

Kvällen blev trevligare än jag trott iallafall. M&M ska ha sovis hos oss och hela familjen Lilja kom och lämnade av killarna här. Det blev spontanmys och lite semester- och resesnack.


Mamma mår bättre men är ofantligt trött. Lunginflammationen verkar gå åt rätt håll. Tack för det!

Kram till en och var av er!

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards