Sylvia

Alla inlägg den 11 maj 2014

Av Sylvia - 11 maj 2014 18:26

Söndag och klockan ringde 08:30 imorse. Det är inte min grej att behöva ställa klockan på helgen. Jag är ingen sjusovare i den bemärkelsen, för den titeln regerar Melvin över, men jag vill ligga och dra mig och äta frukost i lugn och ro. Men, men jag har börjat vänja mig och dessutom gör man ju allt för sina älskade barn!


Varför ställde vi då klockan, jo för att grabbarna Olsson skulle spela vars en match. Melvin var först ut och mötte Gantofta (P04) på Örby. Killarna de mötte är alltså året äldre och de såg stora ut. Men åter igen spelade våra killar så fin fotboll att varken ålder eller storlek spelade någon roll. Det blev 7-1 till våra killar.


Olivers match började när Melvins var slut och Jonas och Oliver hade redan tagit sig till Ödåkra och Toftavallen med laget. Jag och Melvin körde hem och lämnade Chilla och körde vidare, i ilfart till Ödåkra. Vi fick se de tio sista minutrarna. Trots bra spel fick våra killar bita i det sura äpplet. Tungt men det är bara att ta nya tag. Inga glada lagfoton fick jag taget här inte!


Efter matchen åt vi tröstlunch på Mc Donalds och sen gick Melvin & Oliver loss inne på Piraia. De behövde verkligen kläder och för en gångs skull gick det smidigt och bra.


Lite bilder från schlagermyset hos lillebror igår...

Så bra Sanna presterade i Köpenhamn, vilken naturbegåvning hon är. Synd det inte räckte hela vägen.

Tidigare på dagen körde jag och Jonas ner till stan. Vi tog en fika på Fahlmans utan barn. Skrämmande längesedan! Vi kollade på Springtime en stund innan vi återvände hem. Hejade fram dem vi kände som vi såg.




Jag hade lätt kunnat stå där länge och kolla in alla duktiga löpare. Så imponerad!

[Bild]

Jag hann fixa lite med en ny blomma på köksbordet igår också innan vi stack till Lalle. Lite inredningsfix hinner man alltid med :).

Önskar er en skön (och troligtvis fortsatt blöt) söndag!

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards