Sylvia

Direktlänk till inlägg 29 juni 2014

Spontan dag!

Av Sylvia - 29 juni 2014 22:13

Vi somnade söt, kloss intill varandra, jag och Melvin igår kväll. Det blev sent och klockan var strax efter midnatt när vi släckte lampan och sa godnatt. Vi sov också till kl 09:20 idag! Efter ytterligare en timme kom vi ur sängen och åt frukost.


Vi hade en orörd dag framför oss och jag blev överlycklig när Jenny kom med förslaget att köra till "Enkla ting" i Vallåkra. Dit har jag velat komma länge, men det har aldrig blivit tillfälle.
Melvin, Chilla och jag promenerade hem till Melker och Doris. Doris skulle passa Chilla och M&M skulle leka.


Det fanns såklart massor av fina saker på detta fina ställe mitt ute på landet!


Ganska dyrt och det var väl det som stoppade mig från att fylla bagaget i Jennys bil! Det blev en fika ute, tyvärr med lite regnstänk, innan vi körde därifrån.


Jag skulle vilja ha hela detta arrangemang! Sött så att man smälter... Tänk att få bo som tjejen som äger Enkla ting. Stort vackert hus med ett extrahus som hon driver sin inredningsbutik med café i.
Live your dream!


Vi körde en sväng inom Terrass & Täppa också och här ovan ser ni mina inköp från dagen! Zinksiffrorna är till vårt hus. Vi bor ju i 34:an.

I eftermiddags fick jag finbesök av en söt liten tjej som ville få lite manikyr. Mysigt!


När vi målat våra naglar, pratat lite och gått kissrunda med Chilla skjutsade jag Doris hem på Pärlan. I våra rosa jackor och likadana glittriga skor inköpta i Spanien förra året, var vi nog inte den vanligaste synen på en moppe. Doris som kallar mig "Moppesyllan" fick blodad tand och tyckte det var jättekul att åka moppe :))

Oliver och J kom hem i eftermiddags, trötta men nöjda med sin fotbollshelg i Halmstad. De spelade cup igår och besökte äventyrslandet idag.

Ett gäng fina killar!

Jag är så nöjd med dagen! Älskar göra spontana saker som inte behöver planeras i detalj och som inte innebär någon stress. Dessa "moments" blir oftast de mysigaste och roligaste.

Kram & trevlig söndag!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sylvia - 8 maj 2020 12:18


  Välkomna att kika in hos mig HÄR på www.sylviabloggen2.wordpress.com   KRAM  ...

Av Sylvia - 31 oktober 2018 10:40

  Hej fina...   Klicka HÄR så kan ni följa mina senaste inlägg på sylviabloggen.wordpress.com       Välkomna!Kram S ...

Av Sylvia - 29 oktober 2018 18:15

  Hej där...   Nästa år, 2019 är det minsann hela 10 år sedan jag började blogga!     Jag har varit trogen bloggplatsen i alla dessa år även om jag flera gånger tänkt att det kanske är dags att byta portal.   Ska 2019 bli året då ...

Av Sylvia - 25 oktober 2018 21:24

Hej fina... Torsdagkvällen är kommen och arbetsveckan är snart slut. Oliver har varit både i Ängelholm och i Jönköping med skolan denna veckan. Utflykten till Jönköping berättade unge herr Olsson om hyfsat sent i tisdagskväll. Det innebar att de skul...

Av Sylvia - 23 oktober 2018 19:27

Hej där...Nu är hösten här med besked. Idag vaknade vi upp till en mörk, regnig och ruskig dag och vindar med stormstyrka.Just idag skulle Oliver ta tåget till UpZone i Ängelholms hembygdspark (med skolan) för att prova deras höghöjdsbana uppe bland ...

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23 24 25 26
27
28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards