Sylvia

Alla inlägg under juni 2013

Av Sylvia - 21 juni 2013 07:25

Ligger här i sängen med huvudvärk och vill bara sova. Hundägare! Chilla väckte mig 06:45 och ville ut. Efter det leker hon alltid en stund innan hon somnar om. Vilket hon verkar ha gjort nu. Nu ska bara jag försöka göra detsamma!

Sofias 18-årsdag igår med fest för släkt och vänner, var en trevlig tillställning. Alltid lika trevligt att ses.
Blev ännu mer sugen på att själv ha fest när jag nollar. Det är HÖG tid att bestämma sig, jag vet! Jag fyller om 16 dagar och jag har inte någon koll på någonting. Men å andra sidan, blir det fest, blir det när semestrarna är över för folk.

Idag är det midsommarafton och väderprognosen är allt annat än positiv. Det är t o m utfärdat en klass 1 varning för kraftig åska med regn! Känns sådär.....

Nu ska jag göra ett försök att somna om. Vi hörs säkert senare idag igen!

Av Sylvia - 19 juni 2013 23:21

Vi fick en underbar sommarkväll igår nere vid Fria bad. Äventyrsgolfbanan är verkligen fin även om mitt resultat inte var bland de bästa. Maten på Sillen & Makrillen höll däremot toppkvalitet. God dricka och trevligt sällskap.

Något trött idag men ändå ok. Oliver har varit på minigolfkalas ikväll och har nu sovis med Liam. Melvin har bokat ytterligare en natt på "Hotell Lilja" där poolhäng inkluderas.

Chilla har åkt på en dusch ikväll efter att återigen försökt gräva ner sig i mitt sandfat. Denna gången såg hon till att bli riktigt våt i pälsen så att sanden fastnade bättre! Så fluffig och fin hon blev efteråt, hon är en riktig liten nallebjörn.

Av Sylvia - 18 juni 2013 17:11

Vilken härlig kväll det kommer att bli. Sitter på bussen på väg in till stan och en helkväll med 3etage och Handelsbanken. Äventyrsgolf och mat på Sillen & Makrillen väntar. Förmodligen också en vacker solnedgång!

Melvin ska sova över hos Melker och Oliver ska ha sovis hemma med Fredde. Farmor och farfar kommer och övervakar det hela. Vi får se hur de reder ut Chilla...den lilla busan! Det är inte bara till att släppa ut henne i trädgården längre. Hon har lyckats ta sig förbi mitt lilla stängsel några gånger och idag ertappade jag henne med att gräva ur mitt sandfat. Hm...får nog hundsäkra trädgården ytterligare.

Av Sylvia - 16 juni 2013 18:05

Vaknade till orörd dag som gav utrymme för spontanitet. Älskar det! Killarna har fått nya kickar och är nu helt inne på att trixa med dem. Jag kom att tänka på skateparken i Höganös (trevligt nära outleten). Vi fick med oss familjen Thorsson på vår utflykt. Otur med vädret hade vi minst sagt men killarna älskade skateparken. När regnet kom som värst begav vi oss till Lager 157 där vi shoppade lite till en billig peng. Några t-shirts till barnen, en sommarklänning och ett par chinos till mig (allt till ett pris av 400kr, ord.pris 1900kr). Det blev lunch på en kinarestaurang där vi först satt ute men fick rusa in pga ytterligare en störtskur. Vi tog en vända tillbaka till rampen när det klarnade upp, men den blev kortvarig då himlen öppnade sig på nytt. Väl tillbaka i Rydebäck avrundades utflykten med fika hos Thorsson's. Hur mysig dag som helst trots regnet! Chilla hänger på och gillar aktion. I Höganäs fick hon hälsa på sin första stooora hund. Hon gav sig nämligen inte utan att få hälsa. På outleten satt hon i bilen med killarna och på restaurangen sov hon gott i sin väska, först på uteserveringen och sen i bilen så vi kunde ha koll från restaurangfönstret. Allting går!

Av Sylvia - 15 juni 2013 23:40

Födelsedags- och inflyttningskalaset hos lillebror är slut. Vilken mysig lya han har fått. Super fräscht och snyggt inrett. Grattis Lalle!



Lilla Chilla var med och det gick så bra. Min fina lilla tjej! Hon sa ifrån när det var dags att gå ut och kissa och vi hittade perfekta gröna ytor att springa på. Tur att vi hann ut mellan åska och vrålregnet som kvällen bjöd på.

Av Sylvia - 15 juni 2013 12:17

Om Helsingborg är sundets pärla, är Rydebäck sundets diamant. Här är så vackert och lugnt. Min och Chilla's förmiddagstur till Fortuna strand var helt underbar. Älskar höra bruset från vågorna bara jag går utanför vår trädgård. Än är stranden ganska tom men på strandkrogen var dagens lunchförberedelser full igång.

Killarna har haft sovmorgon, Melvin sov till nästan halv elva! De slappar, J tränar och jag har solat en stund. Bra start på dagen - ingen stress! Så ovanligt men såå nödvändigt. Senare idag väntar kalas hos Lalle i hans nya lya. Ska bli kul.

Ha en skön och avslappnad lördag!

Av Sylvia - 14 juni 2013 17:02

Tänk att det redan gått två veckor som hundägare! Tiden rusar precis som vanligt. Oliver har sommarlov och hänger med kompisar om dagarna. Melvin är på fritids och verkar inte ha några större problem med det. Ännu är det ganska många av hans kompisar som är där med.

Tänk att det är midsommarafton om en vecka!! Vad ska ni hitta på då? Sill, potatis och jordgubbar, det kommer att sitta fint!

Ikväll är det häng i soffan med familjen. Stora godispåsen ska inhandlas, men givetvis blir det taco först. Vi håller hårt på traditionerna!

Chilla växer och jag tycker hon har förändrats mycket. Till sättet är hon helt underbar. Till utseendet också! Folk blir helt till sig när de ser henne och att gå på Kullagatan med Chilla betyder att man får stanna och prata med väldigt många trevliga människor. Hon är så duktig och sover hela nätterna och vaknar oftast när jag går upp. En morgon vaknade hon kl 04:20....inte så kul så det är tur att det inte tillhör vanligheterna. Wilma är nere nästan som vanligt och jag tror hon känner att hon ändå kan få övertaget om hon skulle vilja. Hund och katt....varför skulle inte det funka? Barnen bråkar mer med varandra än Wilma och Chilla! Bitig som in i bomben är hon. Skor kommer hon gärna springande med också men än är det bara charmigt.

Ni som har hundar...hur ofta ska man bada dem?

Ha nu en riktigt skön helg!

Av Sylvia - 11 juni 2013 13:25

Känslan man får när alla barnen samlas på skolgården och sjunger "Den blomstertid nu kommer" är enorm. Jag kommer fortfarande ihåg den känslan man själv hade när hela sommarlovet låg orört framför sig. Jag får alltid gåshud och blir lite sentimental på skolavslutningsdagen. Idag bidrar såklart vädret till att känslan förstärks.

Efter avslutningen blev det fika i trädgården med farfar, morfar och moster Bette. Goda bullar och pålägg så som räkor och ägg m m. Avslutningsvis lite chokladpudding och jordgubbar.

Nu har alla åkt hem och Jonas har åkt till jobb. Killarna leker med kompisar och jag passar på att sola, disken får vänta. Den lär väl ändå inte gå någonstans!

Chilla sover ut efter att ha skött sig exemplariskt under hela skolavslutningen. Hon är fantastisk och man kan ha med henne överallt. Folk kommer fram och förundras över hennes söta utseende och det gör det ännu trevligare. Idag fick hon också hälsa, på eget initiativ, på en annan hund och det gick jättebra.

Hoppas ni alla njuter av dagen och att ha hela sommaren framför er. Imorgon är det jobb och fritids igen. Semestern låter vänta på sig ett tag till.

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards