Sylvia

Alla inlägg den 28 juni 2013

Av Sylvia - 28 juni 2013 10:23

Sedan onsdagskväll är vi nu på Solviks camping i vår lilla tändsticksask till stuga! Här finns allt vi behöver i stugan, allt utom mer plats! Varje rörelse får planeras så vi inte trampar på varandra. Vädret är minst sagt varierande. Men igår kväll fick vi en chansen att duka upp långbord och grilla till alla. En kanonkväll med dessa fantastiska barn och föräldrar som en enda stor familj.

Allt kunde vara hur bra som helst.....OM det inte vore för vår kära lille Oliver. Solviks camping ligger mitt ute i den klippiga Bohuslänska skärgården. Här finns klippor att klättra på överallt. Alla barnen hoppade runt och lekte igår på dessa klippor. Även om jag innerst inne tänkte att "är det någon som kommer att skada sig, så är det Oliver!" Mycket riktigt....

Han hade hoppat från en två meter hög klippbrant, tvekat i sista sekund och vrider sig på något vis så att han landar på vänster sida. Slår sitt knä riktigt illa med bl.a ett gapande jack, ett mindre jack i huvudet, rejäla skrapmärken på överarmen och underkäken och mörbulltad i hela kroppen. Kompisarna kom springande med andan i halsen och kallade på hjälp. Med blodet rinnande längs benet, skärrad och vit i huvudet fick vi hem honom till stugan. Full uppståndelse men tillsist fick vi tag på en av mammorna i gänget som är sjuksköterska. Såren rengjordes och och tejpades ihop. Idag blir det besök hos läkare för att konstatera hur illa det är inuti knäet.

Tyvärr var detta inte den enda olyckan igår! Vår bästa supportermamma halkade i det våta gräset och föll så illa att hon bröt benet på två ställen......! Det blev operation igår kväll på Uddevala lasarett.

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards