Sylvia

Alla inlägg under mars 2013

Av Sylvia - 7 mars 2013 08:29

Av Sylvia - 6 mars 2013 08:55

Barnen är i skolan nu några timmar och de var inte svårväckta idag. Både Oliver och Melvin studsade upp ur sängarna med ett stort leende på läpparna. Vi flyger till London idag!!

Jag och Jonas packar det sista och förbereder för Lalles inflyttning. Just nu äter vi frukost, svensk hederlig frukost, smörgås med smör och ost och kaffe. Imorgon blir det engelsk frukost med allt vad det innebär, vita bönor i tomatsås, scrambled eggs och sausages! Vi ska bo mitt i centrala London (Camden) på ett hotell som heter Arran house Hotel. Vädret ser ut att bli ganska hyfsat och runt 10-13 grader. Är så uppspelt mest för att barnen är helt i extas, hoppas de kommer att älska London lika mycket som jag och Jonas gör.

Vi kommer ett ta det i barnens tempo men vi har planerat i stora drag vad vi ska göra varje dag. Ikväll hinner vi inte så mycket. Imorgon blir det sightseeing med Londontour, London eye, Big Ben och Regent street. Fredag blir det besök på Arsenals arena, Emirates stadium, shopping och musikal på kvällen. Lördag är det fotboll som gäller, Queens park rangers-Sunderland. Sen får vi se vad killarna vill göra mer. Vi har pratat om Madame Tussauds och lite annat sevärt men vi får se vad vi hinner och orkar. God mat och fika ska vi också pressa in såklart.

Nu måste jag in i duschen för om två timmar ska vi hämta barnen och köra till Sturup. London here we come.....

Av Sylvia - 4 mars 2013 22:07

.....då tar vi den med hem. Det lovar jag! Nu är väskorna nedtagna från vinden. Alltid lika härligt när det är dags att packa. Lillebror flyttar hit och passar hus och Wilma medans vi är borta.

Nu gäller det bara att packa också. Än har jag bara "packat i huvudet"!
Får ta ett ryck imorgon kväll för nu ska jag sova. Ikväll har jag skaffat mig dundermedicin för hostan. Kungen av alla hostmediciner.

På återseende!



Av Sylvia - 3 mars 2013 15:01

Av Sylvia - 3 mars 2013 09:12

Godmorgon på er! Ligger i sängen och drar mig efter gårdagens middag i Gantofta. En mycket trevlig kväll, som alltid när vi träffas. Olivers fotbollskompis, Ludde med familj var också med. Kvällen gick i spanskt tema och Niklas stod för maten. Vilken man!! Tapas med gott vin och spansk öl. Jättegott! Givetvis blev det mello-tittande också, andra chansen.

Igår flyttade Zimba hem till familjen Thorssson får gott. Efter 2,5 år, med tappert försök att få honom att funka hos oss var det nu dags. Vi har ju till och med skaffat Wilma för hans skull, men hans rastlöshet och jamande upphörde inte med henne. Beslutet är noga genomtänkt och jag vet att Zimba kommer få det toppen hos våra vänner. Han har ju redan provbott hos dem en månad i höstas utan några som helst problem.

Idag blir det 4-årskalas hos barnens kusin Liam, lunchkalas. Får se om jag kommer ur sängen... Det är lite segt, skallen värker, rösten är obefintlig igen och jobbig hosta har adderats! Men men....

Snart London.....



Av Sylvia - 1 mars 2013 17:35

Äntligen är det fredag och än mer efterlängtad än vanligt. Ska bli skönt att få kurera mig hemma i helgen. Framförallt att få vila min röst. Te och honung har faktiskt hjälpt lite iallafall.


I alla år, sedan jag varit barn, har jag önskat mig en hund. Längtan lägger sig emellanåt men blommar upp med jämna mellanrum. Just nu är jag i en en sådan period igen. Tittar på alla hundar jag möter, googlar och läser på om olika raser. Det finns så mycket att lära sig. Jag vill ha en liten hund som man lätt kan ha med sig, som är rubust och framåt. En ras jag hela tiden återkommer till är Shih Tzu. Den rasen fäller inte men kräver en hel del pälsvård. Jag hade dock trimma ner den och aldrig haft den långhårig.


Ämnet är hett här hemma och funderingar kring den praktiska biten är många. Det är ett stort ansvar och man blir "bunden" för lång tid framöver (som många vill upplysa en om) vilket är sant. Men det ansvaret och engagemanget har vi ju redan ställts inför i och med att vi skaffade barn. Nu är barnen dessutom är stora och kan hjälpa till. Det finns också bra hundpensionat vid exempelvis resor. Ja....suck! Vi får se vad vi kommer fram till.


Trevlig fredag!


Ps. Våren är kommen utanför min dörr.

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19 20 21
22
23 24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards