Sylvia

Alla inlägg den 12 september 2012

Av Sylvia - 12 september 2012 22:18

Ännu en dag som bestått i att köra till någon aktivitet med barnen. Idag var det dags för Melvins simskola. Helt i onödan skulle det visa sig! Igår hade han trillat på idrotten och fått ett brännmärke på sitt knä. Efter 10 minuter i simbassängen skrapade han upp det och sen var det kört! Det sved såklart och klorvattnet gjorde ju inte saken bättre. Vi satt kvar tiden ut ifall han skulle få för sig att hoppa i igen och hela tiden tänkte jag att nu skulle jag ju hunnit göra något vettigt hemma! Men, det var faktiskt ganska skönt att bara få sitta där och mysa och se på de andra barnen. Vila ett tag alltså. Väl hemma var det bara att lägga i högsta växeln igen. Dammsuga, fixa middag till killarna, läsa engelskaläxan med Olli och göra pizzasnurror till kontorsinvigningen.

Oliver var så glad idag. Han har haft problem med en sträckning/muskelbristning i sitt lår och inte tränat fotboll på flera veckor. Nu tror vi att det verkar ok igen och efter ett samtal med sjukgymnasten som undersökt honom tidigare, var det ok att vara med på Skoljoggen idag. Förra året kom han bäst i klassen och bland de sex bästa på skolan. Vi försökte tala om för honom att han skulle ta det lugnt och lyssna på kroppen osv...blabla! Framför allt att han inte skulle bli ledsen över ett sämre resultat då han är otränad nu. Men med Jonas gener och vinnarskalle så blev han etta i klassen igen och femma av mellanstadieeleverna! Benet då...jo det verkar ha klart sig. Träningsvärk och stumma ben får han leva med! Så glad för hans skull.

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards