Sylvia

Alla inlägg den 12 juni 2012

Av Sylvia - 12 juni 2012 15:25

 


              STOLT MAMMA TILL OLIVER SOM SLUTAT 3:AN OCH MELVIN SOM SLUTAT 0:AN.


 


  En fantastisk skolavslutning i Rydebäcksskolan idag. Glada och fina barn vart man än tittade och stolta föräldrar, mor- och farföräldrar. Självklart ska man vara stolt och glad över vad barnen presterar i skolan och tänka på att det är mycket de ska lära, inte bara kunskapsmässigt utan även socialt som de bär med sig resten av livet. Det blev en hel del skönsång från skolkören, utvalda elever och inte minst personalen på skolan. Det var den största överraskningen för både oss och eleverna. Lärarna och våra två rektorer med musikfröken i täten drog igång Dannys "Amazing" inför alla jublande barn. Det var en fullträff! Farmor och farfar var med på avslutningen och efter den var klar och vi tackat för oss, åt vi lunch på Rya Golfkrog. Det kan jag varmt rekomendera. Förutom den fantastiska utsikten, var lunchbuffén jättegod. Det fanns soppa och två olika varmrätter, såser, salladsbuffé och bröd.


   Nu sitter jag här alldeles ensam! Jonas är på jobb, farmor och farfar har åkt hem och barnen är på olika håll med kompisar. Slappar och njuter av en lyckad dag så långt. Packar mellan varven när jag blir för rastlös över att bara vara!! Det bär ju av till Lalandia i övermorgon med farmor, farfar, Thomas, Jenny och lillkusin Liam. Ska bli härligt! Zimba och Wilma får sällskap utav min lillebror Lalle som kommer att få andas Rydebäcksluft några dagar. Det är aldrig fel!


                                  Kram på er och ha en fortsatt bra skolavslutningsdag!

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards