Sylvia

Alla inlägg den 2 mars 2011

Av Sylvia - 2 mars 2011 20:26

   Fick mitt armband från Kattis & Co idag. Det var jättefint. Ni kan också beställa det om ni känner för det (www.kattis.se). Armbandsmetoden är ett sätt att sluta klaga och gnälla på sig själv och sin omgivning. Varje gång man gör det ska man flytta armbandet från den ena handleden till den andra! Detta för att man ska bli uppmärksam på hur mycket man gnäller och klankar ner på både sig själv och andra. Negativa tankar och beteende får människan att bli nedstämd och passiv i långa loppet. Positiva tankar och förhållningssätt till omgivningen får oss att bli bättre medmänniskor och då mår vi säkert mycket bättre. Värt att prova tyckte jag! 21-100 dagar siar de lärda om att det ska ta för att bryta en ond vana. Om inte annat är armbandet snyggt med sina härliga färgstenar  och dessutom mår man bra av att veta att 10 kr av priset går till Plan International (de hjälper utsatta barn i hela världen på olika sätt).  


   Har lästa läxor med Oliver...eller faktiskt hjälpte jag bara honom med stödord om vad han gjort på sportlovet! Han skrev på egen hand en hel A4-sida. Jätteduktigt! Sen blev det matteläxan efter maten. Provade att göra en GI-paj med kallrökt lax, supgergod. Bäst av allt var att barnen gillade den. Nu ska jag ta och masa mig ner för trapporna och mellanlanda i soffan en liten stund för att sedan göra en definitiv landning i sängen!


                                              Natti natti!

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards